Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Απίστευτη γκάφα του Αντώνη Κανάκη με τον Λευτέρη Πανταζή -Τι είπε και «πρόδωσε» την Κόνι Μεταξά

Με μια μεγάλη γκάφα του Αντώνη Κανάκη «αποχαιρέτησε» το 2022 το «Βινύλιο», καθώς στο πρόγραμμα του ANT1 το επόμενο διάστημα έρχεται το Μουντιάλ στο Κατάρ.

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης το βράδυ της Παρασκευής (18/11) είχαν διάθεση για… πάρτι α λα ελληνικά, με ένα αφιέρωμα στη νυχτερινή ζωή και στη «χρυσή εποχή» της πίστας. Φυσικά, την τιμητική τους είχαν και οι άνθρωποι που ηγήθηκαν του συγκεκριμένου ρεύματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας από αυτούς είναι δίχως αμφιβολία ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος εμφανίστηκε live στο «Βινύλιο» μέσω Skype, προκειμένου να μοιραστεί μνήμες και στιγμές από εκείνα τα χρόνια.

Ωστόσο, ο Αντώνης Κανάκης, στην προσπάθειά του να τον καλωσορίσει με έναν ξεχωριστό τρόπο, υπέπεσε σε ένα… ξεχωριστό σφάλμα με την κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά.

«Κοιτάξτε να δείτε, για μένα σε όλη αυτή την ιστορία, όλοι είναι κορυφαίοι, αλλά εγώ είμαι με ΛεΠα. Τελείωσε. Το δήλωσα από την αρχή και, κυρίες και κύριοι, δεν είναι απλά ένας ΛεΠα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι ένας ΛεΠαππούς. Λευτέρη, δεν φαντάζεσαι πόσο χαιρόμαστε που είσαι εδώ, φίλε».

«Λίγο κακάκια έκανες με το που η κόρη σου σε έκανε παππού, έτσι;», είπε ο παρουσιαστής, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να απαντά: «Ακόμα δεν με έχει κάνει, ρε συ, κάτσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν σε έκανε; A, δεν έγινες;», διερωτήθηκε ο Αντώνης Κανάκης, με τον Λευτέρη Πανταζή να του απαντά: «Όχι, στην προεργασία είμαστε». Ο παρουσιαστής έκλεισε το θέμα αυτό με την εξής αναφορά: «Οπότε, είσαι μελλοντικός ΛεΠαππούς».


Πηγή