Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Απίστευτο περιστατικό: Οδηγός πυροβόλησε το αυτοκίνητο της Ντενίζ Ρίτσαρντς -Ήταν μέσα με τον σύζυγό της

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Λος Άντζελες, όταν ένας οργισμένος οδηγός άνοιξε πυρ κατά του αυτοκινήτου όπου επέβαιναν η Ντενίζ Ρίτσαρντς με τον σύζυγό της.

Η διάσημη ηθοποιός Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards) και ο σύζυγός της, Άαρον Φάιπερς βρίσκονταν σε δρόμο στο Λοζ Άντζελες. Ο Φάιπερς μετέφερε τη Ρίτσαρντς σε κινηματογραφικό στούντιο και, όσο είχε ελαττώσει ταχύτητα για να βρει σημείο να παρκάρει, ένας οδηγός από πίσω άρχισε να εκνευρίζεται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Φάιπερς άφησε τον οργισμένο οδηγό να περάσει, αλλά εκείνος δεν φάνηκε ικανοποιημένος, αφού συνέχισε να φωνάζει και στη συνέχεια έβγαλε όπλο και πυροβόλησε το όχημά τους, χτυπώντας το στην πίσω πλευρά, από τη μεριά του οδηγού.

Φωτογραφία από τη σφαίρα στο αυτοκίνητο της Ντενίζ Ρίτσαρντς

Η ιστοσελίδα TMZ, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία στην οποία φαίνεται μια τρύπα από σφαίρα στο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν η Ντενίζ Ρίτσαρντς με τον σύζυγό της.

Στο περιστατικό δεν προέκυψε τραυματισμός, αλλά, σύμφωνα με το TMZ, η Ρίτσαρντς ήταν πολύ σοκαρισμένη και έκλαιγε με λυγμούς όταν εμφανίστηκε στο στούντιο για την επόμενη ταινία της, «Angels Fallen: Warriors of Peace».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια δούλεψε για 12 ώρες και ο σύζυγός της έμεινε μαζί της όλη την ώρα για να της συμπαρασταθεί. Όταν ήταν έτοιμη να φύγει από το στούντιο, ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που ήταν στα γυρίσματα τους συνόδευσε πίσω στον αυτοκινητόδρομο, όπου ξεκίνησαν για το σπίτι τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε η αστυνομία μετά το περιστατικό, αλλά δεν είναι γνωστό αν το ζευγάρι έκανε μήνυση ή αν υπάρχει κάποιος ύποπτος.

Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο παλιότερα απασχόλησε την επικαιρότητα λόγω του διαζυγίου της από τον ηθοποιό Τσάρλι Σιν.


Πηγή