Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

«Απαγορευμένη ζώνη» το νοσοκομείο που θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη γέννηση του τρίτου παιδιού της Κέιτ Μίντλεντον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να έρθει στον κόσμο μέχρι τις 30 Απριλίου στο νοσοκομείο St. Mary του Λονδίνου μέσα στον μήνα και μάλιστα στην ίδια πτέρυγα που έχουν γεννηθεί και τα άλλα δύο παιδιά του βασιλικού ζεύγους, σύμφωνα με νέες λεπτομέρειες που δημοσιοποίησε το Ανάκτορο του Κένσινγκτον.

Το παλάτι φαίνεται πως δεν είναι το μόνο που κινείται στους ρυθμούς… της γέννησης του νέου μέλους της οικογένειας, καθώς και το μαιευτήριο Lindo Wing του νοσοκομείου St. Mary’s έχει κάνει τις δικές του προετοιμασίες.

Ήδη, ο δρόμος έξω από την πτέρυγα που θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλεντον είναι κλειστός για τους πολίτες. Το κλείσιμο με προστατευτικά εγκρίθηκε και έχουν τεθεί σε εφαρμογή περιορισμοί στάθμευσης. Οι αρχές ενημερώνουν πως ο αποκλεισμός του δρόμου θα διαρκέσει από τις 9 μέχρι τις 30 Απριλίου, δηλαδή το διάστημα που αναμένεται να γεννήσει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του παλατιού ήδη ανέβασαν στα social media φωτογραφίες από την περιοχή.

Όπως αποκαλύφθηκε ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ δεν ήθελαν να γνωρίζουν μέχρι τώρα το φύλο του μωρού, παρά μόνον κατά τη γέννησή του, όπως έγινε και με τις προηγούμενες εγκυμοσύνες της Κέιτ.

localStorage.clear();


Πηγή