Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Απαμέχ Σενάουερ: H νέα Μις Γερμανία είναι 39χρονη αρχιτέκτονας με ρίζες από το Ιράν και μητέρα δύο παιδιών

H 39χρονη Απαμέχ Σενάουερ, με ρίζες από το Ιράν, αρχιτέκτων και μητέρα δύο παιδιών, στέφθηκε χθες το βράδυ ομορφότερη γυναίκα στη Γερμανία στα σχετικά καλλιστεία, όπου είχαν καταθέσει αίτηση συμμετοχής 15.000 καλλονές!

Η Σενάουερ έπεισε το πάνελ της επιτροπής που αποτελείτο μεταξύ άλλων από παρουσιάστριες, ηθοποιούς, συγγραφείς και influncer και επικράτησε των άλλων οκτώ φιναλίστ στον διαγωνισμό ομορφιάς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε μετά τη στέψη της, η επιθυμία της είναι να κάνει καμπάνια για τις νέες γυναίκες με μεταναστευτικό υπόβαθρο στη Γερμανία.

Η νικήτρια λαμβάνει σύμφωνα με τους διοργανωτές το “Female Leader Award” που συνοδεύεται από χρηματικό ποσό 25.000 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι η νέα Μις Γερμανία

Πριν τον τελικό γύρο των καλλιστείων η Σενάουερ είπε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι γεννήθηκε στην Τεχεράνη και μετανάστευσε στη Γερμανία στην ηλικία των έξι ετών.

Οι πέντε φιναλίστ του διαγωνισμού για την ανάδειξη της Μις Γερμανία 2024 – Δεύτερη από δεξιά η νικήτρια, Απαμέχ Σενάουερ.

Είναι μητέρα δύο παιδιών και στη διάρκεια των καλλιστείων έκανε γνωστή τη στράτευσή της στην προώθηση των δικαιωμάτων των γυναικών, ειδικά από το Ιράν, που βρίσκονται συχνά στο σταυρόνημα της αστυνομίας ηθικής όταν δεν φορούν την ισλαμική μαντήλα σε δημόσιους χώρους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς άλλαξαν τα καλλιστεία Μις
Γερμανία τα τελευταία χρόνια

Τη φετινή
χρονιά στα καλλιστεία για την ανάδειξη
της Μις Γερμανία δεν ίσχυσε το προηγούμενο
όριο ηλικίας των 39 ετών, καθώς
η μεγαλύτερη σε ηλικία φιναλίστ ήταν η
42χρονη Μινιόν Κόβολικ από το Αμβούργο.

Τα καλλιστεία «Μις Γερμανία» ήταν κάποτε ένας διαγωνισμός με μπικίνι στην πασαρέλα. Στη συνέχεια, υπήρξε μια αλλαγή εικόνας: από το 2019, αυτό που μετράει είναι η προσωπικότητα των συμμετεχουσών και η προθυμία τους να στρατευτούν σε κοινωνικούς σκοπούς.

Η νικήτρια δεν λαμβάνει πλέον στέμμα, παρά μόνον μια ταινία που αναγράφει ότι είναι η νέα Μις Γερμανία. Πολλές από τις φιναλίστ εμφανίστηκαν με αστραφτερά βραδινά φορέματα στη δεξίωση των καλλιστείων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή