Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Απασφάλισε κατά του Τραμπ η Ριάνα

Απασφάλισε κατά του Τραμπ η Ριάνα

Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα εκτιμά, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vogue και δημοσιεύτηκε χθες, ότι το «πλέον ψυχικά ασθενές πρόσωπο στις ΗΠΑ σήμερα φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος» Ντόναλντ Τραμπ.

Η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια από τα Μπαρμπέιντος κατηγορεί τον ένοικο του Λευκού Οίκου ότι συσχετίζει συστηματικά με ψυχικές ασθένειες τις πολύνεκρες ένοπλες επιθέσεις που διαπράττουν λευκοί, όμως χαρακτηρίζει, παράλληλα, τρομοκρατικές ενέργειες τις επιθέσεις, στις οποίες οι δράστες προέρχονται από μειονοτικές ομάδες.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εξήγησε με αυτόν τον τρόπο, τον Αύγουστο, πως οι «ψυχικές ασθένειες» προκάλεσαν το μακελειό στο Ελ Πάσο του Τέξας και το Ντέιτον του Οχάιο, με δράστες λευκούς άνδρες.

«Ντόναλντ, συλλαβίσατε λάθος τη λέξη “τρομοκρατία”» είπε η 31χρονη Ριάνα. «Το γεγονός ότι αυτό κρίνεται διαφορετικά λόγω του χρώματος του δέρματος» του δράστη, «είναι κάτι το εξευτελιστικό». Είναι απόλυτα ρατσιστικό».

«Αν βάζατε έναν Άραβα με το ίδιο όπλο, στο ίδιο Walmart (όπου έλαβε χώρα το μακελειό στο Ελ Πάσο), ποτέ ο Τραμπ δεν θα μιλούσε για ένα πρόβλημα ψυχικής υγείας» συνέχισε η καλλιτέχνιδα.

Για την ίδια, «ο πλέον ψυχικά ασθενής άνθρωπος στις ΗΠΑ σήμερα φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος».


Πηγή