Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Απασφάλισε ξανά ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τον Τραμπ: Αν ο ηλίθιος είχε κάνει τα σωστά πράγματα θα είχαμε περάσει καλύτερα την πανδημία

Ο πασίγνωστος ηθοποιός και σταρ του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The Late Show του Στίβεν Κόλμπερτ και δεν έχασε την ευκαιρία να πυροβολήσει άλλη μία φορά τον «αγαπημένο» του πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντε Νίρο εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Άντριου Κουόμο λέγοντας πως «κάνει ό,τι θα έπρεπε να κάνει ένας Πρόεδρος. Θα μπορούσα να τον δω, μάλιστα, σε αυτή τη θέση. Στηρίζω τον Τζο Μπάιντεν αλλά τουλάχιστον έχουμε έναν άνθρωπο που είναι πολύ ικανός, έναν πολύ ικανό αναπληρωματικό αν το θέλετε έτσι. Κάνει εξαιρετική δουλειά».

Ενώ συνεχίζοντας στόλισε τον Τραμπ λέγοντας: «Θα είχαμε περάσει πολύ καλύτερα αυτή την πανδημία αν ο ηλίθιος (σ.σ. ο Ντόναλντ Τραμπ) είχε κάνει τα σωστά πράγματα, είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις που ήταν πάρα πολλές, και τώρα εμείς πληρώνουμε το λογαριασμό. Θα ήταν άσχημα ορισμένες στιγμές αλλά όχι όπως τώρα»

O γνωστός ηθοποιός έκανε κριτική στην αντίδραση της κυβέρνησης στην πανδημία ενώ ανέφερε ότι «όλοι γνωρίζουν τι παιχνίδι παίζει ο Τραμπ, θέλει απλά να επανεκλεγεί».

«Είναι τρελό, δεν έχω λόγια πια αλλά το πιο τρομακτικό για όλα αυτά είναι ότι οι Ρεπουμπλικανοί και όσοι είναι γύρω του δεν κάνουν τίποτα. Είναι γύρω από έναν τρελό και δεν κάνουν τίποτα. Ως ηθοποιός λέω ότι όσα συμβαίνουν είναι σαν έργο του Σέξπιρ. Κανείς δεν έχει τα αρχ@@@ να σταθεί απέναντί του. Όλοι έχουν μια ατζέντα. Τι θα ήταν πιο σημαντικό για όλους αυτούς, να θυσιάσουν τις ψυχές τους στον διάβολο για να συνεργαστούν με αυτό τον άνθρωπο; Είναι τρελό» συνέχισε σε πολύ υψηλούς τόνους.


Πηγή