Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αποκάλυψη: Η Τζολί κάρφωσε στους παπαράτσι τη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ, ενώ ήταν παντρεμένος με την Ανιστον

Η σχέση του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί παρέμεινε για κάποιο διάστημα κρυφή, μέχρι που τελικά τους «έπιασαν» οι παπαράτσι. Ποιος ήταν όμως αυτός που τους «κάρφωσε»;

Την αλήθεια αποκαλύπτει στα επερχόμενα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Like a Rolling Stone», που θα κυκλοφορήσουν στις 13 Σεπτεμβρίου, ο συνιδρυτής του θρυλικού περιοδικού Rolling Stone Τζαν Γουένερ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο εκδότης του περιοδικού γνώρισε κατά τη διάρκεια της καριέρας του πολλά διάσημα ονόματα και στα απομνημονεύματά του αφηγείται πολλά άγνωστα περιστατικά, αλλά και μερικές πολύ «ζουμερές» λεπτομέρειες και ιστορίες που είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό. Μεταξύ αυτών και την αποκάλυψη της σχέσης Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ.

Η πληροφορία για το μυστικό ζευγάρι Πιτ-Τζολί

Εκτός από εκδότης του Rolling Stone, ο Γουένερ ήταν για ένα διάστημα και ιδιοκτήτης του περιοδικού US Weekly. Όπως αναφέρει στη βιογραφία του, το 2005 ένας φωτογράφος με τον οποίο συνεργαζόταν το περιοδικό έλαβε μια πληροφορία πως η Αντζελίνα Τζολί έμενε σε ένα θέρετρο στις ακτές της Αφρικής με τον Μπραντ Πιτ – ο οποίος, σημειωτέον, τότε ήταν ακόμα παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον.

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί στην ταινία «Mr. & Mrs Smith»
Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί στην ταινία «Mr. & Mrs Smith»

Το νέο ζευγάρι είχε συνεργαστεί στην ταινία «Mr. & Mrs Smith», δημιουργώντας φήμες πως εκτός οθόνης ήταν μαζί και στη ζωή, αλλά τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως, ο φωτογράφος ενημερώθηκε όχι μόνο για το πού έμεναν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, αλλά του δόθηκαν και λεπτομέρειες για την ώρα που έκαναν την καθημερινή τους βόλτα, μαζί με μια πρόταση για το πού θα μπορούσαν να φωτογραφηθούν «κρυφά».

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους
Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Ποιος ήταν ο πληροφοριοδότης;

«Πήραμε τη φωτογραφία, πήραμε την απόδειξη» γράφει ο Γουένερ στα απομνημονεύματά του. «Είχαμε το παγκόσμιο λαβράκι, την παγκόσμια αποκλειστικότητα, το ντεμπούτο των Brangelina (όπως τους λέει ο κόσμος)».

Η Αντζελίνα Τζολί
Η Αντζελίνα Τζολί

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, έγινε χαμός. Όλοι μπορούσαν πλέον να μιλούν ανοιχτά για την κρυφή σχέση του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί. Το θέμα όμως -και το μυστικό που αποκαλύπτει ο εκδότης του περιοδικού- είναι το ποιος τους έδωσε αυτή την πληροφορία. «Ο πληροφοριοδότης ήταν η Αντζελίνα» αποκαλύπτει ο Γουένερ.


Πηγή