Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Αποκαλυπτικά μηνύματα για τη σεξουαλική παρενόχληση του Κέβιν Σπέισι σε έφηβο

Αποκαλυπτικά μηνύματα για τη σεξουαλική παρενόχληση του Κέβιν Σπέισι σε έφηβο

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα, από τον νεαρό που κατηγορεί τον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι πως τον παρενόχλησε σεξουαλικά το 2016, όταν ήταν έφηβος, δηλαδή. Αυτή τη φορά πρόκειται για μηνύματα που ο κατήγορος, φέρεται να αντάλλασσε με την κοπέλα του, την ώρα της παρενόχλησης και περιλαμβάνουν εικόνες καθώς και αποκαλυπτικές πληροφορίες.

Η δημόσια εικόνα του ηθοποιού που έχει μια τεράστια καριέρα στον κινηματογράφο, συνεχίζει να «αμαυρώνεται».

Τα μηνύματα αλλά και τα στιγμιότυπα που κατέθεσε ο  νεαρός κατέθεσε στους ανακριτές προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση. Περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο τον προσέγγισε ο διάσημος ηθοποιός στο μπαρ, στο  Nantucket της Μασαχουσέτης: «Με έχει περικυκλώσει στο μπαρ. Μου ζήτησε τον αριθμό μου και θέλει να βγούμε ραντεβού». Και ο νεαρός συνεχίζει την περιγραφή: « Μου ακούμπησε το πόδι, μου κατέβασε το φερμουάρ, μου άγγιξε τα γεννητικά όργανα οκτώ φορές». Ο 18χρονος τότε νέος, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί από τις αρχές, λόγω του ότι φέρεται να είναι θύμα σεξουαλικής επίθεσης, περιέγραφε αναλυτικά στην κοπέλα του το τι συνέβαινε εκείνο το βράδυ. «Δεν είμαι ζαλισμένος… θα καλέσω τη μητέρα μου».

Από την άλλη πλευρά, οι δικηγόροι του Κέβιν Σπέισι ισχυρίζονται πως τα μηνύματα αυτά είναι αποσπασματικά και δεν περιγράφουν μια πλήρη ιστορία.

Επιπλέον, ισχυρίζονται πως πουθενά στα μηνύματα αυτά δεν αναφέρεται το γεγονός ότι η σεξουαλική δραστηριότητα που περιγράφουν είναι ανεπιθύμητη.  Να θυμίσουμε πως ο διάσημος ηθοποιός έχει πολλές φορές κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση από νέους άνδρες. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένας μασέρ αποκάλυψε πως τον ανάγκασε να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα, το 2016.


Πηγή