Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Αποκαλύψεις Ελτον Τζον για Μάικλ Τζάκσον: «Δεν μπορούσε να συνυπάρχει με ενήλικες»

Αποκαλύψεις Ελτον Τζον για Μάικλ Τζάκσον: «Δεν μπορούσε να συνυπάρχει με ενήλικες»

Σε αποκαλύψεις που αναμένεται να συζητηθούν σχετικά με την προσωπικότητα του «Βασιλιά της Ποπ», Μάικλ Τζάκσον προχώρησε στα απομνημονεύματά του ο Ελτον Τζον.

Συγκεκριμένα, στο βιβλίο με τίτλο «Me» ο Βρετανός καλλιτέχνης αναφερόμενος στον Μάικλ Τζάκσον γράφει χαρακτηριστικά: «Φαινόταν πως δεν μπορεί να συνυπάρχει με ενήλικες».

Ο Ελτον Τζον περιγράφει ένα περιστατικό που όπως λέει θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη του. Σε πάρτι του στο Λονδίνο ο θρυλικός τραγουδιστής είχε καλέσει τον ψυχίατρο του γνωστού καλλιτέχνη. Στην πόλη έτυχε να βρίσκεται την ίδια περίοδο και ο Μάικλ Τζάκσον και έτσι παρευρέθηκε στην κοινωνική εκδήλωση.

«Γνώριζα τον Μάικλ από τα 13 ή 14 του. Είχε εμφανιστεί με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ σε ένα σόου. Ηταν το πιο αξιολάτρευτο παιδί. Ομως καθώς περνούσαν τα χρόνια, ξεκίνησε να απομονώνεται από τον κόσμο, από την πραγματικότητα, όπως και ο Ελβις Πρίσλεϊ. Ένας Θεός ξέρει τι συνέβαινε στο κεφάλι του, τι φάρμακα έπαιρνε. Κάθε φορά που τον έβλεπα τα τελευταία χρόνια της ζωής του, σκεφτόμουν πως το καημένο το αγόρι είχε χάσει τα λογικά του. Ηταν ψυχικά άρρωστος και δεν μπορούσε κανείς τον βοηθήσει. Είχε χαθεί από τον κόσμο, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που του έλεγαν αυτά που ήθελε να ακούσει», γράφει μεταξύ άλλων.

Οπως αναφέρει εν συνεχεία ο Ελτον Τζον, ο Μάικλ Τζάκσον έδειχνε χάλια στο πάρτι και δεν ήθελε να φάει τίποτα, ούτε από τον προσωπικό του σεφ.

«Μετά από λίγο, σηκώθηκε από το τραπέζι χωρίς λέξη και εξαφανίστηκε. Τελικά τον βρήκαμε δύο ώρες αργότερα στον χώρο που έμενε η οικιακή μου βοηθός. Η ίδια καθόταν εκεί και έβλεπε τον Μάικλ να παίζει βιντεοπαιχνίδια με τον γιο της. Για κάποιο λόγο, φαινόταν πως δεν μπορεί να συνυπάρχει με ενήλικες».

Σημειώνεται ότι το το βιβλίο «Me» του Ελτον Τζον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

 


Πηγή