Όλα είναι έτοιμα για τον πιο κοσμικό γάμο της χρονιάς ανάμεσα στον δισεκατομμυριούχο Τζεφ Μπέζος και την αγαπημένη του Λόρεν Σάντσεζ στη Βενετία.
Λίγες ώρες απομένουν για το ευτυχές γεγονός καθώς μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές ενώ οι εκλεκτοί καλεσμένοι έχουν αρχίσει να καταφτάνουν στη «Γαληνοτάτη».
Από τους πρώτους έφτασαν χθες η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ και τα παιδιά τους καθώς και η σχεδιάστρια μόδας Ντάιαν φον Φίρστενμπεργκ με τον σύζυγό της, Μπάρι Ντίλερ.
Λίγο αργότερα, κατέφτασε το μελλόνυμφο ζευγάρι.
Ο 61χρονος CEO της Amazon και η 55χρονη σύντροφός του αποβιβάστηκαν με σκάφος στο πολυτελές Aman Hotel, όπου και θα διαμείνουν κατά την διάρκεια των τριήμερων γαμήλιων εορτασμών του.
Αφού μεταφέρθηκαν με θαλάσσιο ταξί στην ιδιωτική προβλήτα του ξενοδοχείου, το ζευγάρι βρέθηκε με περίπου 50 από τους πιο στενούς τους καλεσμένους και φίλους.
Αργότερα, βγήκε και πάλι από το ξενοδοχείο, φορώντας τα καλά του και χαιρέτησε τον κόσμο χαμογελώντας. Η Σάντσεζ ήταν εντυπωσιακή με ένα μαύρο, one-shoulder φόρεμα με αστραφτερές λεπτομέρειες ενώ ο Μπέζος ήταν κομψός με μαύρο κοστούμι και λευκό t-shirt.
Το ζευγάρι ξεκίνησε τους γαμήλιους εορτασμούς του με ένα κοκτέιλ πάρτι, συνοδευόμενο από μια ρομαντική λίστα τραγουδιών αλλά και μια επιλογή από παραδοσιακή ιταλική μουσική, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Νωρίτερα την ίδια μέρα, στον ιδιωτικό κήπο του ξενοδοχείου το προσωπικό έστηνε τέντες για το εορταστικό Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει.
Επίσης, στήθηκε μια VIP προβλήτα έξω από τον χώρο, για την άφιξη των καλεσμένων, ενώ υπάρχει ισχυρή ασφάλεια.
Ο τεχνολογικός μεγιστάνας και η πρώην δημοσιογράφος και συγγραφέας φέρεται να έχουν προσκαλέσει περίπου 200 καλεσμένους στον πολυτελή τους γάμο, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, στην ιταλική πόλη.
Οι τριήμεροι γαμήλιοι εορτασμοί αναμένονται να ξεκινήσουν σήμερα στη Βενετία, με την τελετή του γάμου να τελείται την Παρασκευή στη βασιλική του νησιού Σαν Τζόρτζιο Ματζόρε και το μεγάλο πάρτι να είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο.
Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε ένα μεγάλο πάρτι στο Scuola Grande della Misericordia το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η εκδήλωση έχει μεταφερθεί σε άλλο χώρο στην περιοχή Arsenale της πόλης.
Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, έχουν προγραμματιστεί τρεις βασικές εκδηλώσεις για την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί το βραδινό gala στο ιδιωτικό νησί της λιμνοθάλασσας San Giovanni Evangelista.
Στη Βενετία για τον γάμο Μπέζος-Σάντσεζ η οικογένεια Καρντάσιαν
Σήμερα συνεχίζονται οι αφίξεις των υψηλών προσκεκλημένων, καθώς κατέφτασε σύσσωμη η οικογένεια Καρντάσιαν.
Η Κιμ Καρντάσιαν έφτασε μαζί με την αδελφή της, Κλόι αλλά και τη μητέρα τους, Κρις Τζένερ.
Η Κιμ φορούσε ένα αποκαλυπτικό crop top και μια μακριά, εφαρμοστή φούστα Balenciaga, animal print μπότες και μεγάλα γυαλιά ηλίου.
Η Κλόι επέλεξε μια λεοπάρ ολόσωμη φόρμα ενώ η μητέρα και μάνατζερ τους επέλεξε ένα αέρινο, μαύρο φόρεμα με βολάν. Εκεί έφτασε και ο Ορλάντο Μπλουμ, χωρίς την Κέιτι Πέρι και χαιρέτησε θερμά την Κιμ.
Ακόμη, στο λιμάνι εθεάθη ο πατριός του γαμπρού, Μάικ Μπέζος αλλά και η παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ και ο πρώην σταρ του NFL Τομ Μπρέιντι. Νωρίτερα είχε φτάσει και ο σύντροφος της Κρις Τζένερ ενώ αναμένονται ονόματα όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Κέιτι Πέρι, η Εύα Λονγκόρια κ.α.
Πηγή