Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Superleague: Δεύτερη χειρότερη άμυνα και δεύτερη χειρότερη επίθεση ο Παναθηναϊκός

Από τα γήπεδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στις ρίμες ως ράπερ

Δύο χρόνια μετά το τελευταίο του ματς, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Κουίνσι Οβούσου-Αμπέγιε έγινε ράπερ, κυκλοφορώντας, μάλιστα το πρώτο του άλμπουμ.

Από τα τσικό της Άρσεναλ και την Premier League, στην La Liga κι από τον Παναθηναϊκό και την σταθερή κάθοδο εντός γηπέδων, στο… μικρόφωνο. Ο Κουίνσι έπαψε να είναι ποδοσφαιριστής από το 2017, όταν και έπαιξε το τελευταίο του ματς με την Ναϊμέγκεν και πλέον δηλώνει ράπερ με τα όλα του.

Ο 33χρονος μόλις Γκανέζος πρώην εξτρέμ, το έχει γυρίσει στις «μπάρες» τον τελευταίο χρόνο, επηρεασμένος από τον ξάδερφο του που είχε ακολουθήσει το μουσικό μονοπάτι και αποκαλείται πλέον με το καλλιτεχνικό του, «Blow».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

HBD to my right hand man ????❤️ #BussDownKing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLOW “Quincy Owusu Abeyie” (@itsblowmusic) στις

«Στη γειτονιά μου στην Ολλανδία δεν υπήρχαν τύποι σαν τον Ρόναλντ Ντε Μπουρ, που σου έλεγαν ότι με το ποδόσφαιρο έχεις μέλλον. Τα πρότυπα μου ήταν εκείνοι που έκαναν λεφτά στη γειτονιά. Οι άνθρωποι του δρόμου που κυκλοφορούσαν με κάτι απαίσια αυτοκίνητα. Ελπίζω ότι θα κάνω τους ανθρώπους που ζουν ακόμη εκεί χαρούμενους. Και ως ποδοσφαιριστής και τώρα ως καλλιτέχνης», δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρώην άσος των πρασίνων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Tomorrow at 14:00 ???? #NewChapter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLOW “Quincy Owusu Abeyie” (@itsblowmusic) στις

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουίνσι αγωνίστηκε στην Superleague με τους Πράσινους τις σεζόν 2011/12 και 2012/13, καταγράφοντας 54 συμμετοχές με 4 γκολ και 11 ασίστ.

Πηγή: gazzetta.gr




Πηγή