Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Αριστομένης Γιαννόπουλος: Τα δημοσιεύματα για νέα σχέση είναι ψευδή 

Αριστομένης Γιαννόπουλος: Τα δημοσιεύματα για νέα σχέση είναι ψευδή 

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους πατώντας «παύση» στο γάμο τους.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε τον Αριστομένη Γιαννόπουλο ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχληση του για τη νέα σχέση που του «χρεώνουν» ορισμένα δημοσιεύματα.

«Γενικά εμένα δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτά, προσπαθώ να το αποφύγω όσο μπορώ. Τώρα, εντάξει, είμαι σε δύσκολη θέση. Δεν θέλω να σπιλώνω άλλα άτομα και άλλες προσωπικότητες. Με την κοπέλα για την οποία ακούστηκε, την Κατερίνα, είμαστε φίλοι τόσα χρόνια, είναι και πελάτισσά μου και εκτός αυτού, το κορίτσι έχει και σχέση.

Αυτά τα δημοσιεύματα είναι ψευδή και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά. Όλη η παρέα εκεί είμαστε φίλοι, πελάτες και συνεργάτες» ανέφερε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Επίσης, για την συνάντηση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε νυχτερινό μαγαζί αλλά σε διαφορετικά τραπέζια, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος είπε: «Μιλήσαμε με την Αλεξάνδρα και αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχουν λουλούδια, δεν έχω ανάγκη να πετάξω λουλούδια. Δεν υπάρχει κανένας λόγος».


Πηγή