Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ασπα Αναστασοπούλου: Στα χνάρια του αδερφού της, Mad Clip -Aνέβασε τo πρώτο της τραγούδι στο TikTok

Στα χνάρια του αδερφού της Mad Clip, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τον Σεπτέμβριο του 2021 και συγκλόνισε το πανελλήνιο, συνεχίζει η αδερφή του.

Η Ασπα αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του τράπερ και έξι μήνες μετά τον θάνατό του, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα μικρό βίντεο από το κομμάτι που θα κυκλοφορήσει με τίτλο «Όλα στάχτη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μad Clip ήταν περήφανος για την αδερφή του

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την αδερφή του Mad Clip. Λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή ο αδικοχαμένος τράπερ είχε ανεβάσει στα social media ένα βίντεο, στο οποίο φαινόταν να είναι μέσα στο αυτοκίνητο και να ακούει την αδελφή του να τραγουδά.

«Πάμε να τα πάρουμε όλα με την αδερφή μου», έλεγε ο Mad Clip, πιστεύοντας στο ταλέντο της αδερφής του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι ο Mad Clip είχε γεννηθεί στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς και είχε μία μικρότερη αδερφή, την Ασπα που πλέον ακολουθεί τα βήματά του. Το 1999 και ενώ ο ίδιος ήταν 13 ετών επέστρεψε στην Ελλάδα. Οι γονείς του χώρισαν και εκείνος αναγκαζόταν να ζει μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης.

O Peter Αναγνωστόπουλος, όπως ήταν το όνομά του, σε παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αναφερθεί στην οικογένειά του που είχε χωρίσει και στα βιώματα του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από εκεί που τα είχαμε αρκετά στρωμένα τα πράγματα η οικογένειά μου, γύρισα σε μία φάση που η μάνα μου ήταν πάρα πολύ στενοχωρημένη με τον χωρισμό, η αδερφή μου ήταν πέντε χρονών κοριτσάκι. Και εγώ ήθελα να καταλάβω τι είχε γίνει. Πού ήταν ο πατέρας, γιατί είναι έτσι η μάνα».

Παράλληλα όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν από την ηλικία εκείνη έως και τα 25 του χρόνια είχε ανύπαρκτες σχέσεις με τους γονείς του. Ωστόσο είχε παραδεχτεί ότι τα τελευταία χρόνια προσπαθούσε να κερδίσει τον χαμένο χρόνο.


Πηγή