Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας απέκτησε ο Dr House

Το δικό το αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, το Hollywood Walk of Fame, έχει πλέον ο Βρετανός ηθοποιός Hugh Laurie, γνωστός κυρίως για το ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «House».

Ο 57χρονος Laurie- κάποιοι τον γνώρισαν πολλά χρόνια πριν τον εκκεντρικό ρόλο του House, από τη συμμετοχή του στη σειρά Blackadder- ταξίδεψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το 2004 για να υποδυθεί τον Gregory House στη σειρά του Fox, κερδίζοντας δύο φορές Χρυσή Σφαίρα.

«Συνάντησα ένα σωρό κόσμο που μου είπε πως σπουδάζει ιατρική λόγω του House», είπε ο Laurie κατά τα αποκαλυπτήρια του αστεριού στο Λος Άντζελες, «υπάρχουν άνθρωποι που ασκούν την ιατρική επιστήμη επειδή η φαντασία τους παρακινήθηκε από ιστορίες και ιδέες και πιθανότητες που πιθανώς δεν θα είχαν σκεφτεί».

«Είναι παράδοση σε αυτή την υπέροχη πόλη να ανταμείβει τους σταρ ‘προσγειώνοντάς’ τους, τόσο μάλιστα που τώρα ο Hugh θα έχει στην αιωνιότητα πάνω του τσίχλες, ακαθαρσίες σκύλων και άλλα χειρότερα», είπε στο πλήθος ο φίλος του Laurie, Stephen Fry, «είχε τον κόσμο στα πόδια του και τώρα βλέπει τα πόδια του κόσμου».

Drhouse6 Drhouse2 Drhouse3 Drhouse5 Drhouse4 Drhouse1


Πηγή