Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας για τον Τζέισον Μπέιτμαν

Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας απέκτησε ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Τζέισον Μπέιτμαν. Ο ίδιος αποκάλεσε τον εαυτό του τυχερό, στα αποκαλυπτήρια του αστεριού, στο Χόλιγουντ. «Νιώθω απλούστατα πολύ, μα πάρα πολύ, ευγνώμων, γιατί είχα την τύχη να κρατήσω τη δουλειά μου σε έναν επιχειρηματικό χώρο που δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνεις για πάντα» δήλωσε ο 48χρονος.

Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση σε ηλικία 12 ετών στη σειρά «Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι», στον ρόλο του Τζέιμς Κούπερ, ένα ορφανό αγόρι που μαζί με την αδελφή του υιοθετούνται από την οικογένεια Ίνγκλς. Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 έγινε πασίγνωστος, κυρίως στον εφηβικό κοινό, παίζοντας στην τηλεοπτική σειρά «Οικογένεια Χόγκαν».

Ο ηθοποιός απέσπασε μια Χρυσή Σφαίρα το 2005 και δύο υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy για την ερμηνεία του ως Μάικλ Μπλουθ στην κωμωδία «Arrested Development».

«Ο Τζέισον πάντα βγάζει μια αυθεντικότητα και πολύ γέλιο» δήλωσε η Τζένιφερ Άνιστον, που έχει παίξει με τον Μπέιτμαν σε πέντε ταινίες και ήταν παρούσα στην τελετή.

Στη νέα δραματική σειρά «Ozark» του Netflix, ο Μπέιτμαν είναι σκηνοθέτης, παραγωγός και πρωταγωνιστής, υποδυόμενος έναν οικονομικό σύμβουλο που μετακομίζει από το Σικάγο στα Όρη Οζαρκ στο Μιζούρι για να ξεφύγει από ένα καρτέλ ναρκωτικών.

Από τη γιορτή δεν έλειπαν η σύζυγος του Μπέιτμαν Αμάντα και οι δυο τους κόρες.

localStorage.clear();


Πηγή