Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αστυνομικοί πέταξαν έξω από πτήση τη «Μις καλύτερα οπίσθια του Instagram»

Η Jen Selter είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα παγκοσμίως και για τα σέξι και καλογυμνασμένα της οπίσθια, τα οποία της χάρισαν τον τίτλο «τα καλύτερα οπίσθια του Instagram». Αυτή της η φήμη, ωστόσο, δεν τη βοήθησε ιδιαίτερα σε πτήση της American Airlines όταν και εκδιώχθηκε, μετά από διαμάχη που είχε με αεροσυνοδό και τον πιλότο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, η Selter και η αδελφή της μπήκαν σε αεροπλάνο στο Μαϊάμι, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να πετάξει για το αεροδρόμιο La Guardia της Νέας Υόρκης, ωστόσο η πτήση είχε καθυστέρηση 1,5 ώρες. Η αργοπορία φαίνεται πως εκνεύρισε το μοντέλο και την αδερφή της και τα νεύρα τεντώθηκαν.

Η ίδια καθόταν όταν ένας άλλος επιβάτης πήγε στην τουαλέτα, και αυτή σηκώθηκε για να πάρει κάτι από το ντουλαπάκι των αποσκευών πάνω από τα καθίσματα. Μία αεροσυνοδός της είπε να καθίσει ξανά, με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν. Κάποια στιγμή τη ρώτησαν εάν θέλει να φύγει από την πτήση, και εκείνη απάντησε «ναι» παρόλο που αργότερα είπε πως απάντησε «σαρκαστικά».

Στην ιστορία ενεπλάκη και ο πιλότος με τον καβγά να φουντώνει για τα καλά. Άλλοι επιβάτες επενέβησαν, ενώ το περιστατικό έληξε με αστυνομικούς να «πετούν» έξω από το αεροπλάνο τις δύο κοπέλες.

ejnkejned2 ejnkejned3 ejnkejned4 ejnkejned6 ejnkejned8

localStorage.clear();


Πηγή