Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

«Ασυγχώρητη»: Μια διαφορετική Σάντρα Μπούλοκ στη νέα ταινία του Netflix που σαρώνει -Τι δεν άρεσε στο κοινό | ΖΩΗ

Τρία χρόνια μετά την παγκόσμια επιτυχία Bird Box, η Σάντρα Μπούλοκ επιστρέφει στο Netflix σε μια πολύ διαφορετική ιστορία επιβίωσης.

Στη νέα ταινία με τίτλο «The Unforgivable» («Ασυγχώρητη»), η βραβευμένη με Όσκαρ Σάντρα Μπούλοκ, υποδύεται μια γυναίκα που αποφυλακίζεται αφού εκτίει ποινή για βίαιο έγκλημα και πρέπει να ξαναμπεί σε μια κοινωνία που αρνείται να συγχωρήσει το παρελθόν της. Στο πλευρό της, συμπρωταγωνιστεί η επίσης βραβευμένη με Όσκαρ, Βαϊόλα Ντέιβις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντιμετωπίζοντας αυστηρή κρίση από το μέρος που κάποτε αποκαλούσε σπίτι, η μόνη της ελπίδα για λύτρωση είναι να βρει την αποξενωμένη μικρότερη αδερφή που αναγκάστηκε να αφήσει πίσω της. Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, η οποία βασίζεται στη βρετανική μίνι σειρά Unforgiven του 2009, η σταρ του Χόλιγουντ, είανι επίσης παραγωγός της δραματικής αυτής ταινίας.

Η Βαϊόλα Ντέιβις στην ταινία Ασυγχώρητη
Η Βαϊόλα Ντέιβις στην ταινία «Ασυγχώρητη»

Η νέα ταινία του Netflix που κυκλοφόρησε στις 10 Δεκεμβρίου, έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση σε πολλές χώρες, ανάμεσά στις οποίες και η Ελλάδα. Ωστόσο, υπάρχει μια πτυχή της ταινίας για την οποία οι θαυμαστές δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι. Αν δεν έχετε δει την ταινία, καλύτερα να συνεχίσετε να διαβάζετε αυτό το κείμενο, μόλις τη δείτε, γιατί ακολουθούν spoilers.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είναι αυτό που δεν πολυάρεσε στο κοινό; Το τέλος. Φαίνεται ότι ενώ πολλοί συνδρομητές του Netflix εντυπωσιάστηκαν με την ταινία γενικά, το τέλος της ταινίας ήταν πολύ απότομο για κάποιους. Όπως έγραψε ένα άτομο στο Twitter αφού την παρακολούθησε: «Το Unforgivable είναι μια καλή ταινία. Το τέλος ήταν το μόνο πράγμα που το απογοήτευσε».

Ένας άλλος συμφώνησε, γράφοντας: «Το τέλος ήταν απογοητευτικό. Περίμενα περισσότερο δράμα. Ωστόσο, τόσο η Σάντρα Μπούλοκ όσο και η Βαϊόλα Ντέιβις, αποδεικνύουν γιατί είναι νικήτριες στα Όσκαρ. 9,5/10».

Ένας τρίτος χρήστης αστειεύτηκε λέγοντας πως: «Το τέλος του #TheUnforgivable ήταν… ασυγχώρητο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια τελείως διαφορετική Σάντρα Μπούλοκ

Αυτός ο ρόλος δείχνει μια διαφορετική πλευρά της διάσημης ηθοποιού από αυτή που μπορεί να έχει συνηθίσει το κοινό. Όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη της αν αννησύχησε για αυτό, η Σάντρα Μπούλοκ απάντησε:

«Δεν υπάρχει τίποτα ελκυστικό ή σέξι στον χαρακτήρα μου. Ξέρω ότι οι άνθρωποι θα πουν, “αυτή δεν είναι η Σάντρα Μπούλοκ που γνωρίζουμε και αγαπάμε”. Αλλά είναι. Δεν υπάρχει τίποτα για μένα που να είναι ψευδές σε αυτό. Απλώς δίνω στον εαυτό μου την άδεια να το δείξω και το δείχνω για λογαριασμό ανθρώπων που αγαπώ και λατρεύω, που δεν κάνουν ταινίες για αυτούς. Έπρεπε να το κάνω γιατί νιώθω αυτή την ιστορία. Το βλέπω. Είμαι σε αυτό σε κάποιο βαθμό και είναι αληθινό. Και είμαι τόσο τυχερή! Δεν είναι τίποτα άλλο παρά τύχη που το Netflix μας έδωσε τα χρήματα για να μπορέσουμε να το κάνουμε.

Η Σάντρα Μπούλοκ σε έναν διαφορετικό ρόλο στη νέα ταινία του Netflix
Η Σάντρα Μπούλοκ σε έναν διαφορετικό ρόλο στη νέα ταινία του Netflix

Όσο για το τι θα ήθελε να κρατήσει ο κόσμος βλέποντας την; «Θέλω ο θεατής να κατανοήσει πόσο δύσκολο είναι να περνάνε τη μέρα και να κάνουν το σωστό, εκατομμύρια άνθρωποι για τους οποίους πολύ λίγοι γράφουν ιστορίες ή κάνουν ταινίες. Αυτό λέγεται απλώς επιβίωση για μερικούς ανθρώπους. Τελικά, τι έχεις; Απλώς έχεις αγάπη. Πώς μοιάζει αυτή η αγάπη; Μερικές φορές η αγάπη δεν είναι μια βιογραφική ταινία κάποιου αξιοσημείωτου ατόμου που μπορείς να ζωγραφίσεις μια όμορφη εικόνα μέσα από την τραγωδία που έχει υποστεί. Μερικές φορές η αγάπη είναι μια πραγματική ιστορία ενός συνηθισμένου ανθρώπου που προσπαθεί να επιβιώσει. Μερικές φορές μοιάζει με αυτό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ασυγχώρητη»: Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Netflix με τη Σάντρα Μπούλοκ

Ολοκληρώνοντας την ποινή της για ένα βίαιο έγκλημα, η Ρουθ Σλέιτερ (Σάντρα Μπούλοκ) αποφυλακίζεται και επανέρχεται σε μια κοινωνία που αρνείται να συγχωρέσει το παρελθόν της. Αντιμέτωπη με τη σκληρή κριτική εκείνων που κάποτε αποκαλούσε οικογένεια, η μόνη της ελπίδα για δικαίωση είναι η επανασύνδεσή της με τη μικρότερη αδελφή της, την οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει πριν από καιρό.


Πηγή