Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ατύχημα για τον Αλέξη Γεωργούλη τον έστειλε στο κρεβάτι του χειρουργείου

Ατύχημα για τον Αλέξη Γεωργούλη τον έστειλε στο κρεβάτι του χειρουργείου

Ατύχημα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών είχε ο Αλέξης Γεωργούλης που τον οδήγησε μάλιστα στο κρεβάτι του χειρουργείου.

Ο ηθοποιός, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους καθώς απεικονίζεται ο ίδιος με γύψο στο πόδι.

Αν και δεν γνωστοποίησε πως συνέβη το ατύχημα, ανέφερε πως χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο πόδι.

«Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αλέξης Γεωργούλης.

View this post on Instagram

Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on




Πηγή