Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυστραλός ζιγκολό περιγράφει τι σημαίνει να κάνεις το επάγγελμά του

Για τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής του μίλησε ένας Αυστραλός ζιγκολό, αποκαλύπτοντας πως κερδίζει 10.000 δολάρια τον μήνα από το να κοιμάται με έως και επτά γυναίκες.

Ο Samuel Hunter, από το Σίδνεϊ, φιλοξενείται συχνά σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων από τους πλούσιους πελάτες του και μάλιστα πρόσφατα πήγε 10ήμερο ταξίδι στο Πουκέτ για να συνοδεύσει μια γυναίκα σε μια εξωτική απόδραση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο εργαζόμενος στο σεξ, ο οποίος είναι λίγο παραπάνω από 40 ετών, βλέπει γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, με τη νεότερη πελάτισσά του να είναι μόλις 23 ετών και τη γηραιότερη 70 ετών.

Μιλώντας στην Daily Mail της Αυστραλίας, ο Samuel δήλωσε ότι η σειρά «American Gigolo», με πρωταγωνιστή τον Jon Bernthal, είναι «ακριβής» ως προς το πόσο λαμπερός είναι ο τρόπος ζωής, καθώς πραγματικά τον περιποιούνται σε πολυτελή ξενοδοχεία όμορφες γυναίκες. «Είναι ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς να είναι, και ακριβώς το αντίθετο», είπε.

Ο συνοδός, ο οποίος για πελάτες έχει μόνο γυναίκες, εργάζεται με πλήρη απασχόληση στο σεξ εδώ και δύο χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και παραδέχεται ότι έχει κάνει εκατοντάδες διαφορετικές δουλειές, μεταξύ των οποίων εργάστηκε σε sex shop και έγραφε σε blogs για έναν οίκο ανοχής, το ενδιαφέρον του για τη δουλειά του ζιγκολό κορυφώθηκε όταν άρχισε να εργάζεται για μια φιλανθρωπική οργάνωση που ονομάζεται Touching Base και η οποία έφερνε σε επαφή άτομα με αναπηρία με εργαζομένους στο σεξ.

«Κάπως έτσι
χτίστηκε στο μυαλό μου το αν θα μπορούσα
να το κάνω ή όχι, αλλά έχουν περάσει δύο
χρόνια τώρα και είναι το μόνο που κάνω».

Samuel Hunter
Samuel Hunter / Φωτογραφία: @Samuel_Hunter_ / Twitter

Τι σημαίνει να κάνεις τη δουλειά του ζιγκολό

Ο Samuel αποκάλυψε, επίσης, ότι ως άνδρας εργαζόμενος στο σεξ ο τρόπος ζωής του είναι «πολύ διαφορετικός» από τις γυναίκες του κλάδου του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι οι γυναίκες μπορούν να βλέπουν πολλούς πελάτες την ημέρα, αλλά εγώ περιορίζομαι σε μία μόνο πελάτισσα. Αλλά οι γυναίκες τείνουν να… κλείνονται για μικρότερο χρονικό διάστημα, ενώ οι περισσότερες από τις δικές μου κρατήσεις είναι για μερικές ώρες ή για μια νύχτα».

Περίπου το ένα τέταρτο των πελατισσών του Samuel είναι παντρεμένες και είναι αυτές που τείνουν να τον… κλείνουν για δύο ώρες – σε τιμή 600 δολαρίων. Οι περισσότερες από τις πελάτισσές του είναι στις αρχές των σαράντα ετών και είναι τακτικές πελάτισσες, που τον… κλείνουν για μια νύχτα ή ακόμη και για πολλές ημέρες κάθε φορά.

American Gigolo

Αν και δεν έχει δει ποτέ την ταινία «American Gigolo» του 1980, ο Samuel σημειώνει ότι το κλασικό έργο του Richard Gere είναι «στη λίστα με τις ταινίες που πρέπει να δει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ριμέικ φαίνεται
να είναι ένα είδος συνέχειας της
πρωτότυπης ταινίας, στην οποία
πρωταγωνιστούσε ένας νεαρός Richard Gere ως
συνοδός που ονομάζεται Julian Kaye και
κατηγορείται για τη δολοφονία μιας
γυναίκας.

Στο νέο τρέιλερ, ο τολμηρός Julian -τον οποίο τώρα υποδύεται ο 45χρονος Jon Bernthal- βγαίνει από τη φυλακή αφού αθωώνεται για τη δολοφονία και επιστρέφει αμέσως στη δουλειά του.

«Είναι ενδιαφέρον ότι ο Richard Gere έκανε το… μπαμ στο “American Gigolo” και στη συνέχεια έπαιξε την άλλη πλευρά στο “Pretty Woman”», προσθέτει ο Samuel.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ στις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές προσαρμογές οι ζιγκολό αντιμετωπίζουν κάποιους δυσάρεστους πελάτες, ο Samuel έχει διαπιστώσει ότι οι γυναίκες που ζητούν τις υπηρεσίες του δεν του έχουν προκαλέσει ποτέ προβλήματα.

«Συνήθως έρχονται σε επαφή από την ιστοσελίδα μου και διαβάζουν κάθε σημείο της ιστοσελίδας μου. Μπορώ εύκολα να ελέγξω τα socials και το WhatsApp τους για να βεβαιωθώ ότι είναι αυτές που λένε ότι είναι», αναφέρει.

Ο Samuel είναι, επίσης, πολύ ανοιχτός σχετικά με τον τρόπο ζωής του, με τους φίλους και την οικογένειά του να υποστηρίζουν αυτό που κάνει.

Samuel Hunter
Samuel Hunter / Φωτογραφία: @Samuel_Hunter_ / Twitter

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το είπα στη
μητέρα μου», εξήγησε. «Ήταν λίγο ανήσυχη
στην αρχή, αλλά τώρα είναι εντάξει με
αυτό».

Υποστηρίζει, επίσης, ότι είναι «απολύτως δυνατό» να έχει κανείς σχέση ενώ είναι εργαζόμενος στο σεξ, αλλά ο ίδιος επιλέγει να μην έχει.

Σε αντίθεση με πολλές σύγχρονες επιχειρήσεις, ο Samuel δεν μπορεί να βασιστεί στην επισκεψιμότητα των αναζητήσεων στο Google για να τον βρουν, καθώς η μηχανή αναζήτησης δεν επιτρέπει στους εργαζομένους στο σεξ να διαφημίζονται.

Αντ’ αυτού, διαφημίζεται μέσω δύο ιστοσελίδων για άνδρες συνοδούς, αλλά οι περισσότερες δουλειές του προέρχονται απευθείας από τη δική του ιστοσελίδα.


Πηγή