Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτά τα Χριστούγεννα χάρισε oμορφιά by DUST+CREAM: δώρα χαράς & o πιο super χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός!

Τα Χριστούγεννα, η πιο όμορφη, εορταστική περίοδος του χρόνου, βρίσκονται μόλις λίγες ημέρες μακριά και η DUST+CREAM, ως ο απόλυτος προορισμός δώρων, γιορτάζει αυτές τις μαγικές ημέρες με τον πιο λαμπερό τρόπο!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα ζεστή και ατμοσφαιρική 360ο καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Αυτά τα Χριστούγεννα, Χάρισε Ομορφιά» επικοινωνεί την ασύγκριτη ομορφιά της αγάπης που γίνεται… δώρο προς πρόσωπα αγαπημένα. Aμέτρητα Gift Sets από € 4,99 και χιλιάδες προϊόντα μόνο από € 3,99 που μπορεί να ανακαλύψει κάποιος στον πιο μαγικό προορισμό Δώρων, χαρίζουν τις πιο όμορφες στιγμές και προκαλούν τα πιο Χριστουγεννιάτικα συναισθήματα.

Το μαγικό αυτό εορταστικό κλίμα, απογειώνεται με έναν ανεπανάληπτο, λαμπερό Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό με μοναδικά δώρα αξίας 2.500€ για όλους τους beauty addicts. Οι DUST+CREAM enthusiasts αρκεί απλώς να κάνουν αγορές άνω των € 50 online ή σε ένα από τα 87 φυσικά καταστήματα το διάστημα 1/12/20228/1/2023 ώστε να συμμετάσχουν αυτόματα στον λαμπερό διαγωνισμό και να αναδειχθούν οι 5 Μεγάλοι Νικητές που θα κερδίσουν:

1ος νικητής: 5ήμερο ταξίδι στη Ρώμη για 2 άτομα που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα, διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό, μεταφορές από/προς αεροδρόμιο & ξενοδοχείο αλλά και Αγγλόφωνη ξενάγηση στα αξιοθέατα της Ρώμης με βέσπα, καφέ και παγωτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2ος νικητής: Samsung Galaxy S22 +

3ος, 4ος, 5ος νικητής: Mini φορητό ψυγείο καλλυντικών με καθρέπτη & προϊόντα της σειράς Today is a good day

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορεί να βρεις κανείς στο dustandcream.gr.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Αυτά τα Χριστούγεννα, η DUST+CREAM χαρίζει ομορφιά!

Η DUST+CREAM, αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας, μέσω ενός δικτύου 88 καταστημάτων λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι άριστα διαμορφωμένοι χώροι των καταστημάτων της και οι πλήρως καταρτισμένοι σύμβουλοι ομορφιάς, αποτελούν εγγύηση για μία απολαυστική εμπειρία αγορών σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον καλλυντικών και προσωπικής περιποίησης.

#dustandcream #beautyismyplayground #beautyismychristmasplaygroynd

(Για
περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε
μαζί μας στο www.dustandcream.gr
ή στο 2310 689499)

Facebook:
DustandCreamGreece

Instagram:
dustandcream

YouTube:
DustandCreamGreece




Πηγή