Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτή είναι η Ζωή που έκανε τον Σπαλιάρα να δακρύσει

Ένας από τους αγαπημένους παίκτες των τηλεθεατών είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος ξεκίνησε στο Survivor ως μέλος της ομάδας των «Διάσημων» όμως αυτοί τον ψήφισαν να πάει στους «Μαχητές».

Στο τελευταίο αγώνισμα, η ομάδα του Σπαλιάρα ήταν η νικήτρια και το έπαθλο ήταν μια ακόμα επικοινωνία με τους φίλους τους από την Ελλάδα.

Ένα από τα γράμματα ήρθαν στον Γιάννη Σπαλιάρα ήταν από τη «Ζωή», η οποία μάλιστα μέσα σε αυτό του μετέφερε και την αγάπη της οικογένειάς του, κάνοντάς τον να δακρύσει.

Η Ζωή Τζάνη είναι γυμνάστρια και έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές στο πλευρό του Γιάννη Σπαλιάρα. Τώρα, τον παρακολουθεί από τους τηλεοπτικούς της δέκτες και δηλώνει περήφανη για αυτόν. Οι φράσεις “Μου λείπεις” και “Σε αγαπάω πολύ”, ήταν αυτές που συγκίνησαν τον Σπαλιάρα.

«Κι εγώ σ’ αγαπώ πολύ! Μου λείπει και μένα, αλλά από ό,τι κατάλαβα θέλει να συνεχίσω να είμαι εδώ. Μάλλον θα είμαστε καλύτερα μετά, έτσι φαίνεται». Με αυτά τα τρυφερά λόγια, ο Γιάννης Σπαλιάρας εξέφρασε στην κάμερα του Survivor, τα συναισθήματα του για την κοπέλα.

Δείτε την αντίδρασή του στο γράμμα της Ζωής:

Η Ζωή Τζάνη ανέβασε μάλιστα μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα, θέλοντας να του στείλει έστω και με αυτό τον τρόπο ένα ακόμη μήνυμα.

Η Ζωή Τζάνη λατρεύει τη γυμναστική κι αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες της στο Instagram…zoetzani3 zoetzani4 zoetzani5 zoetzani6 zoetzani7 zoetzani8 zoetzani9 zoetzani10 zoetzani1


Πηγή