Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Αυτή είναι η νέα σύντροφος της Κάρα Ντελεβίν

Τον περασμένο Μάιο δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου ήθελαν το διάσημο μοντέλο να βρήκε τον έρωτα, στο πρόσωπο της ‘Ασλι Μπένσον. Και τώρα, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά, μετά το φιλί που αντάλλαξαν οι δύο κοπέλες, στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου και απαθανάτισε ο φακός.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση της Κάρα Ντελεβίν με τη νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς «Pretty Little Liars» έγινε στις 21 Μαΐου στη Νέα Υόρκη, όπου οι δυο τους κρατούνταν χέρι-χέρι. Μία εβδομάδα αργότερα μία νέα εμφάνιση των κοριτσιών, πάλι πιασμένες από το χέρι, στο Δυτικό Χόλιγουντ, ήρθε να πυροδοτήσει τις φήμες για σχέση. Ειδικά, μετά το τρυφερό φιλί της Κάρα στην 28χρονη Άσλι.

Αλλά τα αδιάψευστα «πειστήρια» της νέας σχέσης δεν έρχονταν, όσο και αν το προσπαθούσαν οι παπαράτσι. Μάλιστα, στα social media οι χρήστες υποστήριζαν ότι είχαν δει τα δύο κορίτσια να φιλιούνται στο ακροατήριο του Saturday Night Live. Ωστόσο, εκείνες τηρούσαν σιγή ιχθύος, χωρίς να επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν τις φήμες.

Μέχρι που ήρθε το φιλί αυτό, λίγο πριν τα 26α γενέθλια της Ντελεβίν ως ο αδιάψευστος μάρτυρας του έρωτά τους. Μάλιστα, τα νέα χαροποίησαν μία άλλη ύπαρξη, την Πάρις Τζάκσον. Πού κολλάει η κόρη του αείμνηστου Μάικλ; Τον περασμένο χειμώνα, οι φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Κάρα «οργίαζαν», ενώ τα δύο άτακτα κορίτσια φρόντιζαν να τις πυροδοτούν μέσα από τα social media, με διάφορες κοινές τους φωτογραφίες.

«Έχουν μία φιλική σχέση, αλλά δεν είναι ζευγάρι. Η Πάρις είναι μόλις 19 χρόνων και ζει τη ζωή της», είχαν σχολιάσει, τότε, οι εκπρόσωποι της Ντελεβίν. Αλλά δεν έπεισαν και πολλούς. Ειδικά τώρα, που η Πάρις μετά τη φωτογραφία με το φιλί και με αφορμή τα γενέθλια της Κάρα, ανέβασε στα stories της στο Instagram τρυφερές της φωτογραφίες με το μοντέλο, από την περίοδο που έκαναν στενή παρέα. Πάντως, η Τζάκσον δείχνει να δίνει την ευχή της και να συμφωνεί με την επιλογή της φίλης της.

 

localStorage.clear();


Πηγή