Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Μικαέλα Φωτιάδη

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησαν η Ξανθούλα Τζερεφού και η Μικαέλα Φωτιάδη, μετά την αποχώρησή τους από το Greece’s Next Top Model. Οι χρήστες του Twitter έκαναν ερωτήσεις στις δύο κοπέλες -οι περισσότερες ήταν πικρόχολες- και εκείνες δε δίστασαν να απαντήσουν σε όσα τις ρωτούσαν.

Ένας από τους χρήστες αναφέρθηκε στην ηλικία της Μικαέλα Φωτιάδη, λέγοντας ότι είναι μεγαλύτερη από ο, τι δηλώνει. Και το μοντέλο δε δίστασε να δείξει στην κάμερα το διαβατήριο της και να αποκαλύψει με αποδείξεις την ηλικία της.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

«Δεν είμαι ούτε 26, λυπάμαι. Είμαι 24 και ας φαίνομαι λίγο μεγαλύτερη. Θα γίνω 25 σε ένα μήνα. Ορίστε και η απόδειξη» είπε. Για την ακρίβεια, γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 1993.

Ένα άλλο σχόλιο για την περίφημη «τριάδα της φωτιάς» την έκανε έξαλλη. «Σας γλένταγε η Εύη, Μικαέλα και Μέγκι γιατί είστε και οι δύο μπετόστοκοι και τώρα πέφτεις από τα σύννεφα επειδή δεν σε κάνει παρέα», έγραφε το μήνυμα.

Και η Μικαέλα Φωτιάδη της απάντησε: «Μπετόστοκος είσαι εσύ που το γράφεις αυτό γιατί δεν ξέρεις τι λες, δεν γνωρίζεις την πραγματικότητα. Γενικά πια σε αυτό το Twitter, μην κρίνετε άμα δεν ξέρετε. Μάθετε πρώτα από τηλεόραση, από μοντάζ και από ριάλιτι και μετά ελάτε να μου τα πείτε από κοντά».

Την Ξανθούλα, από την άλλη, τη ρώτησαν μεταξύ άλλων, για τους πραγματικούς λόγους της αποχώρησή της από το GNTM. «Δεν ήμουν, δεν έγινα και δεν θα γίνω ποτέ κατίνα και σεβάστηκα τους ανθρώπους τους δικούς μου που με βλέπουν έξω. Ήθελα να φύγω» ήταν η απάντησή της, αφήνοντας, όμως, να εννοηθεί ότι η αποχώρησή της, μάλλον, δεν είχε να κάνει αποκλειστικά με ιατρικούς λόγους.

localStorage.clear();


Πηγή