Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Αυτή η φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να συγκινήσει τους διαδικτυακούς της φίλους

Αυτή η φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να συγκινήσει τους διαδικτυακούς της φίλους

Η Κιμ Καρντάσιαν -μαζί με τις αδελφές της- εκτός από ιέρεια του ριάλιτι, είναι και «ιέρεια των social media». Και καθημερινά βομβαρδίζει το λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες της, που οι περισσότερες έχουν να κάνουν με προϊόντα που διαφημίζει, ενώ τις περισσότερες φορές καταφέρνει να ξεσηκώνει αντιδράσεις. Και οι φωτογραφίες της να γίνονται αντικείμενο -κυρίως- αρνητικών σχολίων.

Αυτή τη φορά, όμως, η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία από τη βρεφική της ηλικία, όπου ποζάρει στην αγκαλιά της γιαγιάς της, της μητέρας του πατέρα της ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

«Εγώ και η γιαγιά μου. Η μαμά του μπαμπά μου. Η Έλεν Καρντάσιαν ήταν η καλύτερη. Ήταν μεγάλη δύναμη. Μου λείπεις γιαγιά», ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τη γλυκιά αυτή φωτογραφία.

Τα σχόλια και τα likes «έπεσαν» βροχή, ενώ εκείνο που ξεχώρισε ήταν της αδερφής της Κλόε. «Ω θεέ μου Κιμ, που τη βρήκες αυτή τη φωτογραφία ανάμεσα σε τόσες. Η γιαγιά είναι η καλύτερη. Μου λείπει κάθε μέρα αλλά δεν την έχω ξεχάσει», έγραψε χαρακτηριστικά.


Πηγή