Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Αυτοί είναι οι διάσημοι που αποκάλυψαν πως είναι θετικοί στον κορονοϊό

Αυτοί είναι οι διάσημοι που αποκάλυψαν πως είναι θετικοί στον κορονοϊό

Ο κορονοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις και ήδη έχει «χτυπήσει» τη πόρτα πολλών διασήμων τόσο εντός των συνόρων της Ελλάδας όσο και εκτός.

Ήταν το πρωί της Τρίτης 10 Μαρτίου, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω των λογαριασμών του στα social media ανακοίνωσε πως έχει προσβληθεί από κορονοϊό. Ωστόσο, στο μήνυμα του σημείωσε πως λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχεί στις οδηγίες των γιατρών του.

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 11 Μαρτίου έσκασε… η βόμβα καθώς η Χριστίνα Μπόμπα ενημέρωσε με βίντεο που ανάρτησε στο Instagram πως και εκείνη βρέθηκε θετική στον ιό. Ο σύζυγος της Σάκης Τανιμανίδης, έκανε και εκείνος εξέταση αλλά βγήκε αρνητικός. Όμως και οι δυο βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο 🙏 #μένουμεσπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις

Λίγες ώρες αργότερα, ξημερώματα Πέμπτης, Tom Hanks και Rita Wilson δημοσιοποίησαν με μια ανάρτησή τους στα Instagram accounts τους πως έχουν προσβληθεί από κορονοϊό και μπαίνουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες έως ότου υποχωρήσουν τα συμπτώματα, και αναρρώσουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hello, folks. @ritawilson and I are down here in Australia. We felt a bit tired, like we had colds, and some body aches. Rita had some chills that came and went. Slight fevers too. To play things right, as is needed in the world right now, we were tested for the Coronavirus, and were found to be positive. Well, now. What to do next? The Medical Officials have protocols that must be followed. We Hanks’ will be tested, observed, and isolated for as long as public health and safety requires. Not much more to it than a one-day-at-a-time approach, no? We’ll keep the world posted and updated. Take care of yourselves! Hanx!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks) στις

Το βράδυ του Σαββάτου, ακόμα μια ανακοίνωση έκανε την εμφάνιση της στον κόσμο του Instagram. Αυτή τη φορά από τη Φαίη Σκορδά η οποία αποκάλυψε πως αν και ήταν ασυμπτωματική έκανε το τεστ καθώς βρέθηκε στο ευρύτερο περιβάλλον της επιβεβαιωμένο κρούσμα και βγήκε θετική.

Το απόγευμα της Κυριακής, έγινε γνωστό πως ο κορονοϊός «χτύπησε» και τον τραγουδιστή Θοδωρή Φέρρη ο οποίος επίσης με ένα post στο Instagram ανακοίνωσε πως προσβλήθηκε από τον ιό.

Τζώνη Καλημέρης και Χριστίνα Κοντοβά είναι ακόμα δυο ύποπτα κρούσματα. Σε διαδικτυακή κουβέντα που είχε ο Τζώνη Καλημέρης με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο twitter ανέφερε πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφος του έχουν συμπτώματα του ιού και όπως φαίνεται, είναι θετικοί. «Κι εγώ ήρθα σε επαφή με διαγνωσμένο κρούσμα, 5 μέρες μετά, έχω όλα τα συμπτώματα. Και εγώ και η Χριστίνα. Πυρετό, βήχα, μυϊκούς πόνους. Κατά την γιατρό ασθενούμε και οι δυο. Σε καραντίνα για 15 μέρες, μας είπε ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε τεστ, είναι βέβαιο ότι είμαστε θετικοί», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζώνη Καλημέρης.

Ύποπτα συμπτώματα όμως εμφάνισε και ο παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να κάνει το τεστ πριν λίγες ώρες. Ωστόσο ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ενημέρωση για το αν έχει προσβληθεί ή όχι από κορονοϊό.

Στον χώρο του αθλητισμού ο αμυντικός της Γιουβέντους Daniele Rugani βρέθηκε και αυτός θετικός στον COVID-19. Όπως και ο Γάλλος σταρ του ΝΒΑ Rudy Gobert, ο οποίος λίγες ημέρες πριν έκανε πλάκα σχετικά με το ενδεχόμενο να έχει αρρωστήσει.

Στον χώρο της πολιτικής, θετική στον COVID-19 βρέθηκε η υπουργός Ισότητας της Ισπανίας και σύζυγος του Πάμπλο Ιγκλέσιας, Ιρένε Μοντέρο. Στη Γαλλία θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο υπουργός Πολιτισμού, Φρανκ Ριστέρ.

Ο κορονοϊός όμως έχει κάνει την εμφάνιση του και στα ελληνική πολιτική σκηνή. Ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας και γιατρός Χρήστος Κέλλας, αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ότι βρέθηκε θετικός στον ιό και από το βράδυ της Κυριακής νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Όμως και η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα βρέθηκε θετική στην ασθένεια και ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών.

Όπως φαίνεται, η λίστα μέρα με τη μέρα μεγαλώνει…




Πηγή