Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές της βραδιάς των Χρυσών Σφαιρών

Παρουσιαστές στην 75η ετήσια τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στις 7 Ιανουαρίου, θα είναι οι ηθοποιοί Αλίσια Βικάντερ, Κάρολ Μπέρνετ, Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον και Σίρλεϊ Μακ Λέιν, σύμφωνα με το Variety.

Στην τρίωρη τελετή απονομής στο Μπέβερλι Χιλς, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, οικοδεσπότης θα είναι ο κωμικός ηθοποιός Σεθ Μέγιερς.

Η Βικάντερ ήταν δύο φορές υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, πιο πρόσφατα το 2015 για την ερμηνεία της στην ταινία «Το Κορίτσι από τη Δανία» για την οποία κέρδισε Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου.

Η Κάρολ Μπέρνετ κέρδισε πέντε Χρυσές Σφαίρες, μεταξύ άλλων το 1978 για το σόου της στο CBS, «The Carol Burnett Show».

Ο Τέιλορ – Τζόνσον βραβεύθηκε με Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Β΄ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Νυκτόβια Πλάσματα» του Τομ Φορντ.

Η Σίρλεϊ Μακ Λέιν ήταν η αγαπημένη των Χρυσών Σφαιρών για δεκαετίες, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Βραβεύθηκε έξι φορές, την πρώτη το 1955, όταν αναδείχθηκε η «καλύτερη νεαρή ηθοποιός της χρονιάς» για το ντεμπούτο της στην ταινία του ‘Αλφρεντ Χίτσκοκ. «Ποιος σκότωσε τον Χάρι;». To 1998 της απονεμήθηκε για τη συνολική της προσφορά στον κινηματογράφο, το βραβείο Χρυσή Σφαίρα Σεσίλ Ντε Μιλ, η ανώτερη τιμητική διάκριση που απονέμει η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ.

Η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών θα είναι η πρώτη εκδήλωση βράβευσης από τότε που ξέσπασαν τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στο Χόλιγουντ με κατηγορίες εναντίον ισχυρών ανδρών, όπως οι Χάρβεϊ Γουάνστιν, Κέβιν Σπέισι, Λούις Σι Κέι και Ντάστιν Χόφμαν.

localStorage.clear();


Πηγή