Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτός ήταν ο μοναδικός «χρυσός κανόνας» του Playboy Mansion που κανείς δεν έπρεπε να σπάσει

Αν υπήρξε ένα μέρος που θα περίμενε κανείς πως δεν υφίστανται κανόνες, αυτό θα ήταν αναγκαστικά ο «ροζ» παιχνιδότοπος του θείου Χεφ, ένα τεράστιο σπίτι με σκανδαλωδώς ημίγυμνες γυναίκες και φρουρούς που δεν άφηναν κανέναν να πλησιάσει.

Σύμφωνα πάντως με τον Piers Morgan, ο οποίος είχε την τύχη να προσκληθεί εκεί προσωπικά από τον Χιου Χέφνερ, υπήρχε ένας απαράβατος κανόνας που καλούσε σε ομερτά.

Η ιστορία έλαβε χώρα πριν από 10 χρόνια, όταν πήρε μια πρόσκληση για το θρυλικό καλοκαιρινό πάρτι του θείου Χιου και σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να φέρει μαζί του και τη σύζυγό του (αρραβωνιαστικιά του τότε).

Όταν εκμυστηρεύτηκε την πρόσκληση στον καλό του φίλο, David Hasselhoff, εκείνος του είπε αμέσως: «Φίλε, δεν ξέρεις τον χρυσό κανόνα; Ποτέ μην παίρνεις μαζί σου άμμο στην παραλία»! Δεν πας με δική σου γυναίκα σε πάρτι του Χέφνερ, κοντολογίς…

AP_433339157703

Όταν πήγε λοιπόν με την αρραβωνιαστικιά του στο πάρτι, του βγήκαν κυριολεκτικά τα μάτια: «Μας υποδέχτηκε το πιο συναρπαστικό θέαμα: εκατοντάδες ημίγυμνες και εντελώς γυμνές γυναίκες, με διάφορα μέρη του σώματός τους βαμμένα, να κυκλοφορούν ανάμεσα σε ένα τεράστιο και εξόχως παρακμιακό πλήθος».

AP_080508043439

Εκεί είδε την Paris Hilton να φορά μόνο τα εσώρουχα και τα ψηλοτάκουνά της και έσπευσε μετά στην περιβόητη «σκηνή του βεδουίνου», όπου υποδεχόταν ο 82χρονος τότε Χιου τους εκλεκτούς τους προσκεκλημένους, περιτριγυρισμένος από αναρίθμητα «κουνελάκια».

Όπως είπε ο Morgan, προσπαθώντας να μαζέψει τα χέρια του από κείνες τις δίδυμες που χαριεντίζονταν μαζί του και να σώσει τη γυναίκα του από τις ορέξεις ενός μεγαλοπαραγωγού, το πάρτι ήταν «το πιο κοντινό πράγμα που έχω ζήσει ποτέ σε ένα ρωμαϊκό όργιο της τάξης του Καλιγούλα»!

localStorage.clear();


Πηγή