Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή στο «Ζητείται ψεύτης»

Ήταν στα μέσα του Φθινοπώρου όταν προέκυψε το θέμα της ματαίωσης της παράστασης, «Ζητείται ψεύτης» στο θέατρο Παλλάς, με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή. Μία ματαίωση που μόνο «βελούδινη» δεν ήταν, καθώς το επόμενο διάστημα εξελίχθηκε σε σήριαλ η αντιπαράθεση ανάμεσα στον κωμικό ηθοποιό και την εταιρεία παραγωγής για το ποιος ήταν ο υπεύθυνος για τη ματαίωση της παράστασης, που ήταν να ανέβει το Φεβρουάριο.

Μάλιστα, την περίοδο εκείνη ακούγονταν και διάφορα ονόματα και σενάρια για τον πιθανό αντικαταστάτη του Μάρκου Σεφερλή, ώστε η παράσταση να ανέβει και να μη μείνει ο κόσμος χωρίς δουλειά. Κι ενώ ο θόρυβος έχει πια κοπάσει και το θέμα δεν απασχολεί με την ίδια ένταση των προηγούμενων μηνών, η Κατερίνα Γκαγκάκη έκανε την αποκάλυψη.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094459892-0’); });

Αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι η παράσταση θα ανέβει τον Μάρτιο στο Παλλάς και ο αντικαταστάτης του Σεφερλή θα είναι ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Έχω να σας ανακοινώσω ότι τον Μάρτιο στο Θέατρο Παλλάς θα ανέβει το Ζητείται Ψεύτης με τον Αλέξη Γεωργούλη. Το προσπαθούμε τόσο καιρό, είναι πολύς ο κόσμος, ο οποίος θέλαμε να μη βρεθεί χωρίς δουλειά, αλλά είναι και ένα έργο που εμείς το είχαμε αγαπήσει πάρα πολύ και την κάναμε την προσπάθεια» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Αλλά και ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στους δημοσιογράφους για τη συνεργασία. «Ήμουν στην Αγγλία εκείνη την εποχή που έγινε η όλη ιστορία. Άκουσα ότι ψάχνουν αντικαταστάτη για να μην αφήσουν την παραγωγή να ναυαγήσει γιατί θα έμενε πολύς κόσμος χωρίς δουλειά και σκεφτόμουν ποιος θα μπορούσε. Κάποια στιγμή είδα κι εγώ τον εαυτό μου σε αυτό. Όταν μου έγινε η πρόταση ήταν σαν να κούμπωσε κάτι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

localStorage.clear();


Πηγή