Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Αυτός είναι ο λόγος που Τσιτσιπάς και Μπαντόσα διέγραψαν φωτογραφίες τους από τα σόσιαλ

Το γεγονός ότι διαγράφηκαν όλες οι φωτογραφίες από τον κοινό λογαριασμό του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα στο Instagram (tsitsidosa) άναψε… φωτιές.

Ωστόσο, το ζευγάρι μόνο χωρισμένο δεν είναι… Ο λόγος πίσω από την κίνησή τους να διαγράψουν τις φωτογραφίες, είναι γιατί τόσο ο συγκεκριμένος λογαριασμός, όσο και ο λογαριασμός του Στέφανου Τσιτσιπά, έπεσαν θύμα χάκερ την Κυριακή το βράδυ. Ανέβηκαν αναρτήσεις που δεν είχαν κανένα νόημα και οι δύο τενίστες μόλις αντιλήφθηκαν ότι χάκερς έκαναν επίθεση στους λογαριασμούς τους, έσβησαν όλο το περιεχόμενο που είχαν στα σόσιαλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, προχθές το βράδυ το ζευγάρι ήταν μαζί στο Ντουμπάι για ολιγοήμερες διακοπές, με τον Στέφανο να αναχωρεί για την Κίνα σήμερα, αφού την άλλη εβδομάδα αγωνίζεται στο τουρνουά του Πεκίνου.

Η Μπαντόσα την ίδια στιγμή, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη καθώς πρέπει να ξεκινήσει την θεραπεία της για τη μέση της, η οποία την έχει αφήσει εκτός αγώνων για μεγάλο διάστημα.

Η Ισπανίδα τενίστρια μάλιστα για να σταματήσει τον ντόρο που ξέσπασε για την σχέση τους, μετά το κατέβασμα των φωτογραφιών τους, ανάρτησε μία νέα φωτό με τριαντάφυλλα που της έστειλε ο Ελληνας τενίστας, για να «σβήσει» αυτή την «φωτιά».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή