Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτός είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2017

Ο τίτλος του πιο σέξι άντρα για το 2017 (Sexiest Man Alive) έχει γίνει θεσμός για το περιοδικό People. Αυτή τη φορά ο τίτλος του πιο σέξι άντρα για την φετινή χρονιά πηγαίνει στον Blake Shelton.

Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας ως κριτής στο «The Voice» και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ο 41χρονος όταν έμαθε τα νέα αντέδρασε απορώντας τι έχει συμβεί με τους ανθρώπους του People! «Ουάου! Επιλέξαμε κάποιον που είναι κάπως… συμμετρικός», είπε με χιούμορ στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό. AP_17304823133509

Ο Shelton μπορεί να είχε αρχικά τους ενδοιασμούς του, όμως αυτή που τον έπεισε δεν ήταν άλλη από την επί δύο χρόνια σύντροφό του, Gwen Stefani. Η τραγουδίστρια επέμεινε να δεχτεί τον τίτλο λέγοντάς του: «Άκουσέ με, θα το μετανιώνεις για όλη σου τη ζωή αν δεν πάρεις αυτό το δώρο και δεν ζήσεις τη στιγμή».

AP_17304749230053

Ένα από χαρακτηριστικά του τραγουδιστή δεν είναι άλλο από το χιούμορ του. Ο Shelton μετά λοιπόν τον τίτλο που κατέκτησε δεν παρέλειψε να τρολάρει τον καλό του φίλο και συνεργάτη στο «The Voice», Adam Levine, ο οποίος είχε κατακτήσει τον ίδιο τίτλο του 2013.

Sex appeal: ✔️ Sense of humor: ✔️ Voice of an angel: ✔️ Our #SexiestManAlive #BlakeShelton is a triple threat! 👀🔥😍

A post shared by People Magazine (@people) on Nov 14, 2017 at 6:04pm PST

localStorage.clear();


Πηγή