Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα – Η συγκινητική ανακοίνωσή της στο Instagram

Αυτός είναι ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε ότι η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα καθώς σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς. Η όμορφη δημοσιογράφος είναι έγκυος σε δίδυμα και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της πετούν στα σύννεφα από τη χαρά τους.

Ποιος είναι όμως ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε ότι η Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος; Ο πρώτος που το έμαθε ήταν ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη, Παναγιώτης.

Ο Παναγιώτης Τανιμανίδης, το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και εξήγησε μεταξύ άλλως πως εκτός από κουνιάδος της Χριστίνας Μπόμπα, είναι και γυναικολόγος της.

«Είμαι ο πρώτος που έμαθε τα νέα γιατί είμαι και γυναικολόγος της Χριστίνας, εκτός από κουνιάδος της. Μας έκανε όλους πολύ χαρούμενος, υπάρχει ευτυχία σε όλη την οικογένεια. Είναι τα πρώτα μωρά της οικογένειας, οι γονείς μας και της Χριστίνας θα γίνουν για πρώτοι φορά παππούδες.

Είναι μια φυσιολογική εγκυμοσύνη. Ο Σάκης και η Χριστίνα προσπαθούσαν πολύ καιρό να γίνουν γονείς. Πολλά ζευγάρια όταν καθυστερούν να πετύχουν μια εγκυμοσύνη αγχώνονται. Θέλει υπομονή», είπε ο Παναγιώτης Τανιμανίδης.


Πηγή