Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Αυτός είναι ο 20χρονος αδερφός της Λίντσεϊ Λόχαν

Ο αδερφός της Λίντσεϊ Λόχαν, ο 20χρονος Ντακότα Λόχαν, έχει αποφασίσει να κάνει τα δικά του βήματα στο χώρο του θεάματος και ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ.

Η πρώτη εμφάνιση του Ντακότα έγινε τον περασμένο Μάρτιο όταν η 30χρονη ηθοποιός τον παρουσίασε στα 5 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram γράφοντας στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Σύντομα η μαμά μου θα τον πάει στην IMG όπως πήγε εμένα στην Ford».

Μέχρι στιγμής ο 20χρονος ήταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε μόνο μία μικρή συμμετοχή όταν ήταν ακόμα μωρό στην ταινία The Parent Trap (Δίδυμοι μπελάδες). Τώρα όμως φαίνεται ότι τα μέλη της οικογένειας Λόχαν τον έπεισαν πως ήρθε η σειρά του να προσπαθήσει στο χώρο του θεάματος ξεκινώντας την καριέρα του ως μοντέλο κι έτσι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον πρακτορείο μοντέλων IMG.

Ο ίδιος δηλώνει ότι του αρέσει να φοράει φούτερ και να βλέπει Game of Thrones, ωστόσο η ενασχόλησή του με την μόδα θα τον βοηθήσει να γίνει γνωστός σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Παράλληλα, θα ήθελε να γίνει επαγγελματίας σέρφερ και εναλλακτικά θα ήθελε να δημιουργήσει μία εταιρεία καθημερινών αντρικών ρούχων πολύ κοντά στο στιλ του.

8cw5sdsn95j


Πηγή