Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτό είναι το «φτωχικό» που έχουν βάλει στο μάτι οι Μπέκαμ

Στο μάτι φαίνεται να έχουν βάλει οι Μπέκαμ ένα νέο ακίνητο και να πληρώνουν όσο όσο για να το αποκτήσουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Daily Star Sunday υποστηρίζει ότι οι Μπέκαμ βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους και ετοιμάζονται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να γίνει δικό τους, αφού το κόστος του αγγίζει τις 160 εκατομμύρια λίρες.  Το «παλάτι», όπως το ονομάζουν δημοσιεύματα του εξωτερικού, βρίσκεται στο Λος Άντζελες, και έχει 14 κρεβατοκάμαρες, 27 μπάνια, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, γκαράζ και μάλιστα με χώρο για να παρκάρουν 100 αυτοκίνητα και πισίνα.

Το όνομα της έπαυλης είναι «The Manor» και είναι το μεγαλύτερο σπίτι του Λος Άντζελες, καθώς βρίσκεται σε έκταση 4.6 στρεμμάτων και έχει συνολικά 123 δωμάτια. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα το διάσημο ζεύγος ψάχνει να αγοράσει σπίτι μετά την απόφαση του να πουλήσει το σπίτι του στο Bel Air, αξίας 24 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που επικαλείται η κυριακάτικη Daily Star «η έπαυλη έχει όλα αυτά που ψάχνει το ζεύγος Μπέκαμ για τους ίδιους αλλά και τα τέσσερα παιδιά τους. Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ είναι τόσο διάσημοι που δεν ανησυχούν να ζουν κάπου που μπορεί να τους δουν, στην πραγματικότητα θέλουν ακριβώς το αντίθετο».

gfsgs3

«Είναι πολύ σικ να θέλουν τα μεγαλεία για να διασκεδάζουν την ελίτ του κόσμου. Αγαπήσανε αυτή την έπαυλη γιατί, όπως είπαν, τους θυμίζει το Μπάκιγχαμ. Επιθυμούν την ιδιωτικότητα και το κύριο θέμα τους είναι πάντα η ασφάλεια».

gfsgs4

Εκπρόσωπος του ζευγαριού αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της κυριακάτικης Daily Star λέγοντας ότι «το σπίτι των Μπέκαμ δεν είναι προς πώληση και δεν θέλουν να μετακομίσουν».

Οι Μπέκαμ είχαν στην κυριότητα τους ένα σπίτι στο Hertfordshire για 13 χρόνια, το οποίο ονομάστηκε «Beckingham Palace» και που το 2012 πωλήθηκε έναντι 11,5 εκατ. λιρών, ενώ διατηρούν ένα σπίτι στο Λος Άντζελες, όπου περνούν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους.

Το ζευγάρι μαζί με τα τέσσερα παιδιά του, τον 17χρονο Μπρούκλιν, τον 13χρονο Ρομέο, τον 11χρονο Κρουζ και την 5χρονη Χάρπερ ζουν σε ένα αρχοντικό του Holland Park στο δυτικό Λονδίνο.


Πηγή