Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Αυτό το κορίτσι κλείνει το πορτ μπαγκάζ με το δικό του, ιδιαίτερο τρόπο

Η Σάρα Νταμιάνοβιτς (Sara Damnjanović) είναι μια εντυπωσιακή κοπέλα από τη Σερβία, μόλις 21 χρόνων που ασχολείται με το Tae Kwon Do. Έχει σημειώσει μάλιστα σημαντικές επιτυχίες καθώς έχει αναδειχθεί δύο φορές Βαλκανιονίκης, ενώ έχει κατακτήσει μετάλλιο και σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Όταν δεν βρίσκεται στα τατάμι ή σε κάποιο γυμναστήριο για προπόνηση, λέει τον καιρό στην τηλεόραση, ασχολείται με το μόντελινγκ και κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου είναι πολύ δραστήρια και αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Η πανέμορφη και πολυτάλαντη Σέρβα αρέσκεται στο να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από προπονήσεις της, την ώρα της δουλειάς της ή ακόμα ακόμα και όταν κάνει τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα αυτά έχουν τα εντυπωσιακά της ανοίγματα. Μπορεί δηλαδή με το πόδι της να κατεβάζει προϊόντα από ψηλά ράφια ή να κάνει σπαγγάτο ακουμπώντας πάνω σε δύο σκαμπό εν ώρα εργασίας.

Σε ένα από αυτά τα αν μη τι άλλο εντυπωσιακά της βίντεο, μας επιδεικνύει την ικανότητά της να κλείνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της.

Τεντώνει το πόδι της προς τα πίσω, το φέρνει περίπου σε 1,5 μέτρα ύψος και με το πέλμα της πατά το κουμπί που ενεργοποιεί τον μηχανισμό για το κλείσιμο του πορτ μπαγκάζ. Κάτι τέτοια κάνει η Σάρα και τρελαίνει το κοινό της. Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο λογαριασμό της στο Instagram στις 14 Οκτωβρίου και μέχρι σήμερα αριθμεί 992.348 προβολές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

When sport is in your blood ??❤ video: @strale__1 #taekwondo #sport #love #gymnastics #life #audi #audia8

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Damnjanović (@saratkd7) στις 14 Οκτ, 2018 στις 9:34 πμ PDT

localStorage.clear();


Πηγή