Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Αχιλλέας Μπέος: Είπε στον Ατζούν Ιλιτζαλί ότι θέλει… να συμμετάσχει στο Survivor

Έτοιμος για περιπέτειες δείχνει να είναι ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος εξέφρασε στον Ατζούν Ιλιτζαλί την επιθυμία του να συμμετάσχει στο Survivor.

Ο δήμαρχος Βόλου είχε μια συνάντηση με τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό. Φημολογείται ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να κάνει… μπάσιμο στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας και αρκετοί ήταν που συνέδεσαν το ραντεβού των δύο με αυτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98,6», έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τη συνάντηση αυτή, ενώ μετέφερε και μία πρότασή του, με χιουμοριστικό πιθανότατα περιεχόμενο, να ενταχθεί στο επόμενο Survivor ως παίκτης:

«Δεν θα διαψεύσω ότι υπήρχε δείπνο με τον κύριο Ατζούν και τους συνεργάτες του. Προσγειώθηκε με το λίαρ τζετ στην Αγχίαλο, την Τρίτη -αν δεν κάνω λάθος- το βράδυ. Δειπνήσαμε μαζί, συζητήσαμε, γιατί έθεσα το ενδιαφέρον μου να συμμετέχω στο επόμενο Survivor. Αλλά, μου είπε λόγω ηλικίας δεν μπορείς και του είπα: “Όχι, εγώ αισθάνομαι 30 χρονών, έχω τέτοιες δυνάμεις”».

Συνεχίζοντας, ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε: «Είπε θα το συζητήσει, γιατί θα ανέβει η ακροαματικότητα. Συζήτησα μαζί του με μια σειρά από συνεργάτες του, επιχειρηματίες. Συζητήσαμε πολλά πράγματα, δραστηριότητες. Η παρουσία του εδώ έχει να κάνει για πολλαπλές χρήσεις, να ξέρετε. Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ένας επιχειρηματίας τέτοιου βεληνεκούς κεντρίζει το ενδιαφέρον του η πόλη του Βόλου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή