Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Φωνή λαού, οργή Θεού

Με μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου πήρε θέση για τη Συμφωνία των Πρεσπών ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα όλο νόημα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Η βορειοελλαδίτισσα παρουσιάστρια πριν λίγες ημέρες είχε και πάλι με μήνυμά της στα social media τοποθετηθεί στη Συμφωνία των Πρεσπών, όπου απευθυνόμενη στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα έλεγε μεταξύ άλλων: «Κύριε Τσίπρα τελώ σε σύγχυση! Δεν έχω καταλάβει, βρίσκομαι στη Β. Ελλάδα ή στη νότια Μακεδονία;».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Δείτε την τελευταία ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου, με αφορμή το συλλαλητήριο:

«Φωνή λαού, οργή Θεού!! Φωνή προγονική, φωνή αρχαία ελληνική από το 808πΧ που ιδρύθηκε το πρώτο ελληνικό κρατίδιο της Μακεδονίας, φωνή Φιλίππου του Β’, του πρώτου σπουδαίου βασιλέα της, φωνή του Μεγαλέξανδρου που έφτασε το 320πΧ αυτή την ίδια μας ΣΗΜΕΡΙΝΉ ελληνική γλώσσα μέχρι τον Ινδό ποταμό, φωνή του Μακεδόνα φιλόσοφου Αριστοτέλη- δασκάλου του Μ. Αλεξάνδρου, που ανά τον κόσμο μέχρι σήμερα διαβάζονται με ευλάβεια οι σε ελληνική γραφή διδαχές του-, φωνή επαναστατική που 400 χρόνια παρέμενε ατόφια ελληνική χλευάζοντας τα τούρκικα… καραούλια, φωνή ακόμα και σλαβική, που δια στόματος Γκλιγκόροφ παραδέχθηκε δημόσια πως τα σλαβικά φύλα έφτασαν στην ελληνική Μακεδονία τον 6μΧ αι. και ουδεμία σχέση έχουν με τους αρχαίους Μακεδόνες ούτε προς την ιστορία, ούτε προς τη γλώσσα ( ΑΡΑ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;;;;;), φωνή σύγχρονη ελληνική που κραυγάζει στα συλλαλητήρια, όμως φοβάμαι σήμερα, φωνή βοώντος εν τη ερήμω… ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ».

localStorage.clear();


Πηγή