Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Βίντεο-σοκ: Φορτηγό σέρνει σφηνωμένο αυτοκίνητο, για μέτρα | ΖΩΗ

Αυτή είναι η στιγμή που μία οδηγός αυτοκινήτου κουνά απελπισμένα τα χέρια για βοήθεια, καθώς φορτηγό παρέσυρε το όχημά της σε έναν αυτοκινητόδρομο, στο Σικάγο.

Τα πλάνα που καταγράφηκαν την Τρίτη, γύρω στις 11:40 το πρωί, από έναν οδηγό αυτοκινήτου που ταξίδευε στην Interstate 294, δείχνουν αρχικά ένα σύννεφο σκόνης να υψώνεται κάτω από ένα φορτηγό που ταξίδευε κατά μήκος του δρόμου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν όμως πλησίασε πιο κοντά στο φορτηγό, έγινε αντιληπτό πως το φορτηγό είχε παρασύρει ένα μαύρο Honda Accord του 2005, που οδηγούσε η 19χρονη Λαϊλίσα Γκάρντνερ.

Ευτυχώς, σύμφωνα με την αστυνομία, κανείς δεν τραυματίστηκε από το δραματικό περιστατικό.

Η οδηγός του αυτοκινήτου κουνούσε τα χέρια για βοήθεια

Όπως μπορεί να δει κανείς, το μπροστινό μισό του αυτοκινήτου έχει τσακιστεί και το υπόλοιπο φαίνεται παγιδευμένο κάτω από το φορτηγό, το οποίο οδηγούσε ο Μοχάμεντ Γιουσίφ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο βίντεο, η οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται ξεκάθαρα να κουνά τα χέρια της, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή των άλλων οδηγών, προκειμένου να ειδοποιήσουν τον οδηγό του φορτηγού.

Η αστυνομία της Πολιτείας του Ιλινόις είπε αργότερα πως το μαύρο Honda προσπαθούσε να αλλάξει λωρίδα, όταν κόλλησε κάτω από το φορτηγό.


Πηγή