Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Βασίλης Μπισμπίκης: Ήμουν χουλιγκάνι του Παναθηναϊκού, έμπαινα στα ντου στις πορείες

Βασίλης Μπισμπίκης: Ήμουν χουλιγκάνι του Παναθηναϊκού, έμπαινα στα ντου στις πορείες

Σε εκπομπή της Cosmote μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος φέτος γνωρίζει μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, μέσα από το ρόλο του «Μάνου Βόσκαρη» στις Άγριες Μέλισσες. Μάλιστα, ο ηθοποιός περιέγραψε στην κάμερα ένα απίστευτο σκηνικό που του έτυχε στη μέση του δρόμου κι ενώ οδηγούσε κι έχει να κάνει με την απήχηση που έχει η σειρά του ΑΝτ1 στον κόσμο.

«Είχα πάει στη Νίκαια κάτι να κάνω, ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο, σταμάτησε το μπροστινό αυτοκίνητο, κατέβηκε ένας τύπος κάτω και μου λέει: “Είσαι ο Βόσκαρης;” και λέω “Ναι, είμαι ο Βόσκαρης”. Μου ζήτησε να βγάλουμε φωτογραφία μέσα στη μέση του δρόμου. Είχε παρκάρει το αυτοκίνητο και δημιουργήθηκε κίνηση για να βγάλει φωτογραφία», ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε πως στο παρελθόν υπήρξε «χουλιγκάνι» του Παναθηναϊκού, έμπαινε σε οπαδικές πορείες, ενώ έχει ρίξει μέχρι και ξύλο.

«Ήμουν χουλιγκάνι του Παναθηναϊκού. Έμπαινα στις πορείες, στα ντου και όπου μπορούσα, χωνόμουνα. Έχω παίξει ξύλο, έχω φάει ξύλο, άνθρωπος κανονικός του γηπέδου, χούλιγκαν. Ναι εκείνη την εποχή ήμουν, χούλιγκαν, τώρα δεν είμαι, δεν προλαβαίνω, αλλά αν βρεθώ στη στιγμή δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω», είπε γελώντας.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα όπως προβλήθηκε από το Πρωινό:


Πηγή