Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Βασίλης Μπισμπίκης: Το δημόσιο «σε αγαπώ» στη Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια με την υγεία του [εικόνα]

Με ένα story στο Instagram ο Βασίλης Μπισμπίκης ευχαριστεί την Δέσποινα Βανδή που στάθηκε στο πλευρό του καθόλη τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας του.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά τη Δέσποινα Βανδή, γράφει «σε αγαπώ» θέλοντας έτσι να εκφράσει την ευγνωμοσύνη τους για την τραγουδίστρια που δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό του, ζώντας παράλληλα τη δική της αγωνία για την περιπέτεια αυτή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βασίλης Μπισμπίκης, Δέσποινα Βανδή

Υπενθυμίζεται ότι o Βασίλης Μπισμπίκης την περασμένη Δευτέρα ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος, προφανώς οξύ, και η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή, τον μετέφερε αμέσως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων. Εκεί υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, ενώ, κατά την «Espresso», του τοποθετήθηκε στεντ και στη συνέχεια υπεβλήθη σε δεύτερο χειρουργείο για το καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη ανάρτησή του μέσα από το νοσοκομείο -«Ένιωσα μια ενόχληση που ευτυχώς δεν αγνόησα»

Πλέον ο ηθοποιός αναρρώνει, ενώ προχθές προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας του. «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση, την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης σε story του.

Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη μέσα από το νοσοκομείο

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Τα δύσκολα πέρασαν, είμαι ευγνώμων και είμαι καλά

Χθες, από το αέρα του J2US η Δέσποινα Βανδή μίλησε και εκείνη για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του συντρόφου της.

«Ελπίζω να έχουν περάσει τα δύσκολα και να ξεκινήσει αυτή η νέα εβδομάδα που έρχεται καλύτερα», είπε ο Νίκος Κοκλώνης στη Δέσποινα Βανδή. «Τα δύσκολα πέρασαν. Έχει ήδη ξεκινήσει να είναι καλύτερα. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά», του απάντησε εκείνη με τη σειρά της.

Κοκλώνης: Η αγάπη μας ήταν μαζί σου…

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης απευθυνόμενος προς τη Δέσποινα Βανδή έστειλε τα περαστικά του και τα χαιρετίσματά του στον γνωστό ηθοποιό. «Η αγάπη μας ήταν μαζί σου και περαστικά στον Βασίλη», της είπε.

Ακολουθεί το βίντεο από την έναρξη της εκπομπής:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή