Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Βασίλης Τσεκούρας: Το συγκινητικό μήνυμα ένα μήνα μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του

Βασίλης Τσεκούρας: Το συγκινητικό μήνυμα ένα μήνα μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του

Ήταν πριν έναν μήνα όταν ο δημοσιογράφος του Open, Βασίλης Τσεκούρας έδωσε την πιο μεγάλη μάχη για τη ζωή του. Ο δημοσιογράφος είχε νιώσει έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου κρίθηκε αναγκαίο να μπει στο χειρουργείο. Οι ώρες που πέρασε ήταν κρίσιμες, ενώ λίγες ημέρες μετά είχε κάνει λόγο για το θαύμα που βίωσε.

Τώρα, έναν μήνα ακριβώς από εκείνη την περιπέτεια, ο Βασίλης Τσεκούρας με ένα συγκινητικό μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook μιλάει για τις ώρες εκείνες, κάνει τον απολογισμό του, ενώ ευχαριστεί όλους όσους ήταν κοντά σε εκείνον και την οικογένειά του.

«Σαν σήμερα πριν από ένα μήνα, πέρασα τις πιο δύσκολες 36 ώρες της ζωής μου.. 10 ώρες χειρουργείου και μετά 26 ώρες σε αναμονή, για την κρίσιμη παρακολούθηση αυτής της δύσκολης επέμβασης… Ένα μήνα μετά, η φάση της ανάρρωσης συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Ίσως, λίγο πιο γρήγορα απ’ ότι προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός.

Μέσα σε 30 μέρες άλλαξαν πολλά. Σκέψεις, επιλογές. Άνθρωποι που ήρθαν δίπλα σου εκεί που δεν το περίμενες, άλλοι που έπραξαν το αντίθετο. Κυρίως, όμως, οι δικοί σου άνθρωποι, που επιβεβαίωσαν ότι στα δύσκολα είναι δίπλα σου και θα είναι για μια ζωή… Που στις δύσκολες ώρες στάθηκαν δίπλα και στην οικογένειά μου. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου…

Τα καλύτερα έρχονται», έγραψε στην ανάρτησή του.

Σαν σήμερα πριν από ένα μήνα, πέρασα τις πιο δύσκολες 36 ώρες της ζωής μου..10 ώρες χειρουργείου και μετά 26 ώρες σε…

Δημοσιεύτηκε από Vasilis Tsekouras στις Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

 




Πηγή