Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Βγήκε από την ψυχιατρική κλινική και έβαψε τα μαλλιά του ξανθά ο Kanye West

O Kanye West, που αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά του ξανθά, εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημοσίως αφού νοσηλεύτηκε για περισσότερη από μία εβδομάδα σε ψυχιατρική κλινική.

Τον ράπερ απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός κατά την επίσκεψή του σε μια έκθεση επίπλων στο Pacific Design Center στο δυτικό Χόλιγουντ χθες.

Μια φωτογραφία, που ανήρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram ο Ιταλός καλλιτέχνης Τζιοβάνι Μπασάν, απεικονίζει τον 39χρονο μουσικό να κάθεται μόνος του σε μια ξύλινη καρέκλα κι ενώ έχει βάψει ξανθά τα μαλλιά του και φορά μια γκρι μπλούζα, μαύρο παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια.

«K’s in da house» γράφει η λεζάντα.

Δεν έχει δοθεί καμία επίσημη εξήγηση για τα αίτια που οδήγησαν τον Γουέστ να νοσηλευτεί για 10 ημέρες σε μια ψυχιατρική κλινική στο Λος Άντζελες αφού αιφνιδιαστικά ακύρωσε την περιοδεία του στις ΗΠΑ έπειτα από μια σειρά ξεσπασμάτων κατά πολιτικών προσώπων και εκπροσώπων της μουσικής βιομηχανίας.

Ο Kanye West πήρε εξιτήριο την 30ή Νοεμβρίου. Σύμφωνα με ΜΜΕ που παρακολουθούν τις ζωές των διασήμων, τον επισκέπτεται καθημερινά στο σπίτι του ο γιατρός του.


Πηγή