Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Βγήκε από το χειρουργείο ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ

Βγήκε από το χειρουργείο ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ. Οι γιατροί του τοποθέτησαν τρία στεντ.

Ο 73χρονος, Τόμας Μαρκλ, έπρεπε να υποβληθεί εσπευσμένα στην επέμβαση, λόγω του καρδιακού επεισοδίου που είχε την περασμένη εβδομάδα.

«Είμαι καλά, αλλά θα χρειαστώ χρόνο για την ανάρρωση. Θα μείνω μερικές ημέρες στο νοσοκομείο. Δεν επιτρέπονται καθόλου ενθουσιασμοί και εντάσεις» δήλωσε στο ΤΜΖ.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα είχε πει ότι δεν θέλει να πάει στον γάμο της κόρης του Μέγκαν Μαρκλ και να την παραδώσει στην εκκλησία γιατί δεν θέλει το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες του παπαράτσι να επισκιάσει την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της.

Τη Τρίτη άλλαξε γνώμη και είπε στους δημοσιογράφους ότι θέλει να είναι παρών σε αυτήν την μεγάλη μέρα. Χθες Τετάρτη ο 73χρονος Τόμας Μαρκλ τα «γύρισε» και πάλι λέγοντας ότι τελικά δεν θα πάει στον γάμο αφού πρέπει να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά και κατηγορώντας τον γιο του για την επιδείνωση της υγείας του, που ισχυρίζεται ότι προκλήθηκε από την ανοιχτή επιστολή που έστειλε εκείνος στον πρίγκιπα Χάρι, όπου «έθαβε» αλύπητα την «αδίστακτη» και «επιφανειακή» αδερφή του.

localStorage.clear();


Πηγή