Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Βικτόρια Μπέκαμ: Έγινε 50 ετών -Οι φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και το συγκινητικό μήνυμα του Ντέιβιντ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έκλεισε την Τετάρτη (17/4) τα 50 της χρόνια.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος των «Spice Girls» έκανε

Η Μπέκαμ ανέβασε μερικές παλιές της φωτογραφίες στο Instagram, σε κάποιες από τις οποίες ήταν μωρό και σε άλλες παιδί και έγραψε.

«Η οικογένεια είναι τα πάντα… Δεν θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα χωρίς τον όμορφο σύζυγό μου, τα υπέροχα παιδιά και τους γονείς μου!! Φιλιά», έγραψε στη λεζάντα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νωρίτερα, τόσο ο σύζυγός της, Ντέιβιντ, όσο και ο γιος της, Μπρούκλιν, μοιράστηκαν μερικά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να τιμήσουν τη Βικτόρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγραψε Μπέκαμ στη σύζυγό του: «Χρόνια πολλά στην όμορφη γυναίκα μου… Για αυτά τα γενέθλιά σου, θα πρέπει να κοιτάξεις πίσω και να είσαι περήφανη για όσα έχεις καταφέρει, πετύχει και όσα έχεις χτίσει ως επιχειρηματίας και φυσικά επειδή παντρεύτηκες έναν αρχηγό της Αγγλίας. Αλλά η μεγαλύτερη επιτυχία σου είναι τα παιδιά σου, που τα καθοδηγείς, τα αγαπάς και τα διδάσκεις. Σε αγαπούν πέρα από κάθε όριο, όλοι σε αγαπάμε τόσο πολύ. Να έχεις μια ξεχωριστή μέρα, σου αξίζουν τα πάντα».

Ο 25χρονος Μπρούκλιν με τη σειρά του σημείωσε: «Χρόνια πολλά μαμά. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ ελπίζω να έχεις την πιο καταπληκτική μέρα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή