Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Βικτόρια Μπέκαμ: Η «σικ» και… υστερική προφορά που ενόχλησε τους followers της [βίντεο]

Μπερδεμένοι από την σικ… προφορά της έμειναν οι θαυμαστές της Βικτόρια Μπέκαμ κατά τη διάρκεια ενός tutorial για μακιγιάζ.

Η τραγουδίστρια και μεγιστάνας της μόδας, πραγματοποίησε ζωντανά στον λογαριασμό της στο Instagram, ένα σεμινάριο για το πως να κάνετε «smoky eye look», ωστόσο όσοι το παρακολούθησαν μάλλον δεν κατάλαβαν και πολλά…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βικτόρια Μπέκαμ μπορεί να είναι η πιο κομψή των «Spice girls», αλλά οι θαυμαστές της δεν απολαμβάνουν το ύφος της «ανώτερης τάξης» που προέβαλε κατά το tutorial όποτ ήθελε να παρουσιάσει το νέο της Satin Kajal Liner στη σειρά Victoria Beckham Beauty.

Ενθουσιασμένη από το νέο της προϊόν, έγραψε στο Instagram: «ΝΕΟ EYELINER KAJAL!!! Γνωρίστε το Fig, τη νεότερη προσθήκη στο @victoriabeckhambeauty. Το Satin Kajal Liner και η νέα αγαπημένη μου απόχρωση για τη δημιουργία ενός μοντέρνου smoky eye. Το πλούσιο, ματ μελιτζανί φωτίζει κάθε χρώμα ματιών και δίνει το πιο εκπληκτικό αποτέλεσμα! Απλά το λατρεύω!»

Οι αντιδράσεις των χρηστών για την «σικ» προφορά

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσίασε το προϊόν της σειράς της, δεν εντυπωσίασε τους 30 εκατ. followers της, με πολλούς από αυτούς να αντιδρούν κάτω από το βίντεο. Ένα άτομο απάντησε: «Συγγνώμη, αλλά προσπαθεί πολύ με την προφορά της, δεν είναι καθόλου φυσική».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια ένα άλλος χρήστης τόνισε: «Υστερικός τρόπος ομιλίας! Δείτε τα βίντεο των Spice Girls που σίγουρα δεν ακουγόταν έτσι. Απλά να είσαι ο εαυτός σου, ειδικά αφού δεν είσαι έφηβη!!! Λυπηρό».

Άλλα σχόλια κάτω από την ανάρτηση: «Δεν ξέρω, αλλά δεν είναι και τόσο άσχημη: “Μίλα φυσιολογικά, δεν είσαι σικ!», «Παράξενη προφορά, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν πραγματικά σικ. Νόμιζα ότι ήταν ένα αστείο», «ΜΙΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!!! Αυτή η καταραμένη φωνή είναι τόσο ενοχλητική».

Μάλιστα, μία χρήστης που πιθανότατα γνώριζε την πορεία της ως «Spice girl», επισήμανε πως «ποτέ δεν μιλούσε έτσι»…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Γιατί μιλάς έτσι;», ανέφερε μία χρήστης και στα ισπανικά.


Πηγή