Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Βικτώρια Καρύδα: Κάθε μέρα έβλεπα το σημάδι από το σώμα του στο δρόμο

Βικτώρια Καρύδα: Κάθε μέρα έβλεπα το σημάδι από το σώμα του στο δρόμο

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση, εφτά μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή προχώρησε η Βικτώρια Καρύδα. Το γνωστό μοντέλο ήταν καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου, στην εκπομπή «Μαζί σου» κι έλυσε τη σιωπή της, περιγράφοντας όσα βιώνει μετά τον θάνατο του επιχειρηματία συζύγου της.

Η Βικτώρια Καρύδα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή και από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks συγκινεί με τα όσα εξομολογείται, ενώ «λύγισε» την ώρα που αναφέρθηκε στην ημέρα που συνέβη το μοιραίο. Παραδέχτηκε πως η ίδια δεν έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι ο άντρας της ζωής της δεν είναι πια εδώ, ενώ δεν δίστασε να κρύψει την ενόχλησή της από τα σχόλια που ακούει και τα αδιάκριτα βλέμματα που αντιλαμβάνεται όταν κυκλοφορεί.

Επίσης, εκμυστηρεύτηκε ότι εκείνη δεν χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγου, σε αντίθεση με τα παιδιά της, στο πλευρό των οποίων προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. «Πήγα τα παιδιά μου σε ψυχολόγο, αλλά δεν ανοίγονται. Η κόρη μου, μου είπε γιατί να τα πω σε μία ξένη», είπε μεταξύ άλλων.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν εκείνη που είπε ότι κάθε μέρα έβλεπε το σημάδι από το σώμα του στο δρόμο, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους. «Κάποιες φορές φοράω τα ρούχα του για να το νιώθω. Δεν έχω ακόμη τη δύναμη για να τα μαζέψω», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.


Πηγή