Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Βλαβιανού: Έχουν ένα δίκιο Κιμούλης και Χαϊκάλης -Δεν μπορούν να μπουν όλα στο ίδιο τσουβάλι [βίντεο] | ΖΩΗ

Στην επικοινωνία που είχε, πριν από ένα τρίμηνο, με τον Παύλο Χαϊκάλη, αναφέρθηκε η ηθοποιός Νικολέτα Βλαβιανού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε πως δεν έχει παρακολουθήσει πολύ όσα γίνονται αλλά τόνισε πως «αυτό που ξέρω είναι ότι δικαιούται ο κάθε άνθρωπος να συνεχίζει τη ζωή του».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, αναφορικά με τον Παύλο Χαϊκάλη, προσέθεσε το εξής: «Νομίζω δεν έχουν πάει στον Εισαγγελέα οι υποθέσεις αυτές. Βέβαια, ο καθένας το παραμικρό βαρύ το έχει και δεν μπορείς να ξέρεις τη βαρύτητα για κάθε ψυχή. Προσπάθησε να το φτιάξει πάλι και δεν του βγήκε; Δεν έχω καταλάβει… Έχουμε να μιλήσουμε κανένα τρίμηνο».

Η επικοινωνία με τον Παύλο Χαϊκάλη

Όπως εξήγησε για την επικοινωνία τους, «ένιωθε πολύ προδομένος από κάποιους ανθρώπους, όχι από εμένα. Ένιωθε αδικημένος και σε αυτό έχουν κι ένα δίκιο κι ο Γιώργος Κιμούλης κι ο Παύλος… Δεν μπορούν να μπουν όλα στο ίδιο τσουβάλι».

Επίσης, δήλωσε πως «ήταν μια έκρηξη αυτό το πράγμα», υπογραμμίζοντας πως δεν το περίμενε κάποιος όλο αυτό.

«Ο Παύλος εμένα μού φέρθηκε πάρα πολύ ωραία σαν άνθρωπος και δεν το έχω ζήσει αυτό. Είναι σαν ένας φίλος σου που λες: ”Τι έγινε τώρα εδώ;. Πώς συνέβη τώρα αυτό;”» δήλωσε η Νικολέτα Βλαβιανού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στα 15 μού έκανε bullying ένας σκηνοθέτης»

Επίσης, στη συνέντευξή της η ηθοποιός Νικολέτα Βλαβιανού αναφέρθηκε σε γνωστό σκηνοθέτη που επί σειρά ετών της ασκούσε bullying.

«Το έχω δουλέψει γιατί αλλιώς δεν θα επιβίωνα. Ο τρόπος που έχω επιλέξει να το αντιμετωπίσω, το συγκεκριμένο άτομο το πονάει πιο πολύ. Αντιλαμβάνεται ότι ήταν τελείως λάθος ο τρόπος που φέρθηκε. Το είχα καταγγείλει. Δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος είναι και ο περίγυρος που υπάκουε. Το εργασιακό bullying είναι ύπουλο», τόνισε.

«Οι δουλειές είναι λίγες και εξαρτώνται από έναν πολύ μικρό κύκλο ανθρώπων. Μπορεί πολύ εύκολα να υπάρξει αποκλεισμός. Στην περίπτωση μου ήταν κρίμα, γιατί πραγματικά δεν είχα ευθύνη. Με “κλάδεψαν” από παντού. Αυτός ο άνθρωπος είχε μεγάλη δύναμη. Αλλά επειδή είχα οικογένεια έπρεπε να παλέψω. Μπήκα στο Εθνικό Θέατρο τότε», συμπλήρωσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή