Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: Είναι παντρεμένοι 32 χρόνια και δεν θυμούνται την επέτειο γάμου τους

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: Είναι παντρεμένοι 32 χρόνια και δεν θυμούνται την επέτειο γάμου τους

Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η σύζυγος του Έφη Μουρίκη, θα μοιραστούν το θεατρικό σανίδι καθώς συμπρωταγωνιστούν σε θεατρική παράσταση.

Το ζευγάρι, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Δευτέρας και μιλώντας για τη μεταξύ τους σχέση, παραδέχθηκαν πως δε θυμούνται την επέτειο γάμου τους.

Γιατί το ζευγάρι είχε να συμπρωταγωνιστήσει 10 χρόνια; ««Για ένα ζευγάρι δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να παίζουν συνέχεια μαζί» ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Η Έφη Μουρική τόνισε: «Αν το ζευγάρι περνά όμορφα, σέβεται ο ένας τον άλλον, αγαπά ο ένας τον άλλον, δεν υπάρχει φθορά. Και οι δύο είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας περισσότερο. Σε κάθε πρεμιέρα κωμωδίας που βλέπω τον Βλαδίμηρο είμαι ο μόνος θεατής που δεν γελάει ποτέ, από το άγχος μου».

Μιλώντας για την σχέση τους, η Έφη Μουρίκη ανέφερε: «Είμαστε παντρεμένοι 32 χρόνια. Δεν θυμόμαστε όλες τις γιορτές και τις επετείους. Εμείς γιορτάζουμε την επέτειο της γνωριμίας μας. Συνήθως, την επέτειο του γάμου μας έχουμε μια θεία μας που συνήθως μας παίρνει τηλέφωνο και μας το λέει».

Για την πετυχημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε: «Από την αρχή που είχε ξεκινήσει το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα είχα πει ότι θα πάει για 10 χρόνια. Όταν είπαμε στα 5 χρόνια μήπως σταματήσουμε, εγώ δεν το πίστευα και ήρθε η Κλέλια Ρένεση και συνεχίσαμε για άλλα 3 χρόνια».


Πηγή