Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η Έφη είναι έρωτας

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η Έφη είναι έρωτας

Στο πλατό της εκπομπής «Direct» του Alpha βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης το βράδυ της Τετάρτης όπου μίλησε στον Τάκη Χατζή για όλα. Ο ηθοποιός μίλησε για το διέξοδο που του πρόσφερε το θέατρο, την πετυχημένη σειρά «Μουρμούρα», τον κορονοϊό αλλά και την σχέση του με το γυναικείο φύλλο.

«Πέρασαν αρκετά χρόνια για να αφοσιωθώ στην κωμωδία για να μπορέσω να εξελιχθώ, επειδή μου αρέσει η εξέλιξη στη δουλεία μου. Δεν την κάνω ούτε για τα ένσημα, ούτε για να μπω σε ένα χρονοντούλαπο να με φάνε οι σκόροι. Προσπαθώ να εξελίσσομαι», ανέφερε ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Τι τον έκανε όμως να ασχοληθεί με την κωμωδία; «Για να ξεπεράσω τα δικά μου κόμπλεξ και τη δική μου προσωπική κατάθλιψη και τις δικές μου προσωπικές και υπαρξιακές αγωνίες, καυτηρίαζα και σατίριζα τα πάντα. Ουσιαστικά η σάτιρα μέσα ξεκίνησε σαν άμυνα. Όσο μεγάλωνα έγινε δεύτερη φύση και όταν μπήκα στη σχολή άρχισα να το γυμνάζω σαν τέχνη», είπε ο ηθοποιός.

«Μέσα από τη δημιουργία και μέσα από τον κόπο που καταβάλεις για να κατακτήσεις ένα πεδίο όπως είναι η υποκριτική, σίγουρα γυμνάζεσαι και σίγουρα μαθαίνεις. Ήξερα ότι εδώ μέσα (στο θέατρο) μπορώ να γαλουχηθώ, μπορώ να μεγαλώσω και μπορώ να ενημερωθώ και να ολοκληρωθώ σαν προσωπικότητα» ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. 

Μιλώντας για την επιτυχία της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha όπου πρωταγωνιστεί σημείωσε πως: «Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στη “Μουρμούρα”, ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι και δέκα χρόνια μπορώ να περπατήσω αυτή τη σειρά. Είναι πηγή ενέργειας και πηγή δημιουργικότητας».

Η συζήτηση πήγε και στον κορονοϊό και σε όσους δεν τηρούν τα περιοριστικά μέτρα. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σημείωσε: «Εξαρτάται για ποια ηλικία μιλάμε. Αν είναι νέα παιδιά, που καταλαβαίνω την ορμή που έχουν μέσα τους για τη ζωή, θα τους μιλούσα πιο φιλικά (…) για μεγαλύτερες ηλικίες θα τους, τους χαρακτηρίζω πραγματικά ανόητους».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης όμως αναφέρθηκε και στην σύζυγο του, Έφη Μουρίκη, χαρακτηρίζοντας την «έρωτα».


Πηγή