Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Βραδινή έξοδος για Κατερίνα Θάνου και Χρήστο Τζέκο 14 χρόνια μετά το σκάνδαλο

Σε βραδινή έξοδο συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την Κατερίνα Θάνου και τον Χρήστο Τζέκο 14 χρόνια μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ και το τροχαίο των δύο αθλητών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι δύο αθλητές δεν είχαν παρουσιαστεί δύο φορές για έλεγχο ντόπινγκ και η WADA (Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ) τους κάλεσε και τρίτη φορά. Στην μία  ώρα διορία που είχαν για να εμφανιστούν οι δύο αθλητές προσπάθησαν να φτάσουν αλλά δεν συνέβη ποτέ λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχαν.

Οι δυο αθλητές και ο προπονητής τους Χρήστος Τζέκος βρέθηκαν κατηγορούμενοι για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου. Η τελική απόφαση ήταν η αθώωση από το Τριμελές Εφετείο των δύο Ολυμπιονικών, ενώ ο Χρήστος Τζέκος κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, για κατηγορία που αφορούσε κατοχή απαγορευμένων ουσιών, αναγνωρίζοντάς του, ωστόσο, το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου.

Ο φακός εντόπισε την Κατερίνα Θάνου με τον Χρήστο Τζέκο στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου Ιερά Οδός. Μαζί τους ήταν και η σύζυγος του Χρήστου Τζέκου, Αναστασία Τζέκου.

5955_KATERINA_THANOY_XRISTOS_TZEKOS_222018 5032_ANASTASIA_TZEKOY_KATERINA_THANOY_XRISTOS_TZEKOS_222018 9988_ANASTASIA_TZEKOY_XRISTOS_TZEKOS_222018

localStorage.clear();


Πηγή