Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Βραζιλία: Γυναίκα που παντρεύτηκε πάνινη κούκλα και απέκτησαν «παιδί», ισχυρίζεται πως την απατά [εικόνες]

Τα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας απασχολεί μια γυναίκα από τη χώρα του καφέ και της σάμπα, η οποία αποφάσισε να παντρευτεί μια πάνινη κούκλα με το όνομα «Μαρσέλο», επειδή «βαρέθηκε τα τερτίπια των ανδρών».

Η Μεϊριβόνε Ρότσα Μοράες εξιστόρησε την περίεργη ιστορία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές, αποκαλώντας τον Μαρσέλο τον «ιδανικό και πιστό σύζυγο» που πάντα ήθελε να έχει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το «ζευγάρι» έγινε viral στο TikTοk οπού μοιράζεται την ιστορία του έρωτά τους. Η 37χρονη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι έμεινε… έγκυος και για να μην γεννήσει εκτός γάμου αποφάσισε να παντρευτεί τον κούκλο της σε μια τελετή που συμμετείχαν 250 άτομα.

Μετά τον μήνα του μέλιτος, το ζευγάρι υποδέχτηκε το κούκλο-παιδί του Μαρσελίνιο στις 21 Μαΐου. Η «γέννα» πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της με γιατρό και νοσοκόμα.

Λίγο πριν γιορτάσει τη πρώτη επέτειο της ανακάλυψε ότι ο Μαρσέλο δεν είναι τόσο πιστός. Ισχυρίστηκε ότι «πήγε σε ένα μοτέλ με μια άλλη γυναίκα», και ότι «βρήκε μηνύματα στο τηλέφωνό του».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μια φίλη που αποκάλυψε ότι είδε το Μαρσέλο να μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο με μια άλλη γυναίκα, ενώ εγώ βρισκόμουν στο νοσοκομείο με τον γιο μου Μαρσελίνιο που είχε ίωση. Εκείνος αρνήθηκε την προδοσία. Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγε ψέματα, αλλά μετά άρχισα να ψάχνω μέσα από το τηλέφωνό του και είδα τις συνομιλίες, που με έκαναν να βεβαιωθώ ότι με απατά» είπε η Βραζιλιάνα.

Η Μοράες μίλησε για την προδοσία του Μαρσέλο σε βίντεο στο TikTok, το οποίο συγκέντρωσε 2 εκατ. προβολές και πάνω από 120.000 likes.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 37χρονη ισχυρίζεται ότι είπε στον «άνδρα» της να κοιμηθεί στο σαλόνι, καθώς δεν ήθελε πια να μένει στο ίδιο δωμάτιο μαζί του.

Για χάρη των παιδιών της (Κάρολ, Ντιέγκο και του νεογέννητου Μαρσελίνιο), ενώ σχεδίαζε να τον «διώξει από το σπίτι», αποφάσισε να μην το πράξει. «Πάντα θυμάμαι τους όρκους που ανταλλάξαμε στον γάμο μας, όπου υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλο “αιώνα πίστη”. Έτσι δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου το έκανε αυτό», υποστήριξε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή